1. Online Türkiye İç Tesisat Zirvesi Programı Açıklandı

GÜNCEL 23.02.2021 - 09:26, Güncelleme: 23.02.2021 - 09:34 3171+ kez okundu.
 

1. Online Türkiye İç Tesisat Zirvesi Programı Açıklandı

Tesisat sektörünün ilk sanal buluşması olan “1. Online Türkiye İç Tesisat Zirvesi” programı yayınlandı.

Gastechnics Dergisi ve GAZBİR-GAZMER iş birliği, 12 doğal gaz dağıtım şirketinin desteği ve 8 derneğin katkıları ile düzenlenen 1. Online Türkiye İç Tesisat Zirvesi'nin programı açıklandı. Zirveye, 24-25 Şubat 2021 tarihlerinde www.turkiyetesisatzirvesi.com adresinden katılım sağlanabilecek.  1. Online Türkiye İç Tesisat Zirvesi'nde 2 gün içerisinde 47 konuşmacının yer aldığı 15 online oturum gerçekleştirilecek. Sektörün tüm paydaşlarını bir araya getirecek zirvede, ziyaretçiler oturumların yanı sıra online standları ziyaret ederek sektörün önde gelen  firmalarının ürünleri hakkında bilgi alabilecekler.   Program için tıklayınız...
Tesisat sektörünün ilk sanal buluşması olan “1. Online Türkiye İç Tesisat Zirvesi” programı yayınlandı.

Gastechnics Dergisi ve GAZBİR-GAZMER iş birliği, 12 doğal gaz dağıtım şirketinin desteği ve 8 derneğin katkıları ile düzenlenen 1. Online Türkiye İç Tesisat Zirvesi'nin programı açıklandı.

Zirveye, 24-25 Şubat 2021 tarihlerinde www.turkiyetesisatzirvesi.com adresinden katılım sağlanabilecek.  1. Online Türkiye İç Tesisat Zirvesi'nde 2 gün içerisinde 47 konuşmacının yer aldığı 15 online oturum gerçekleştirilecek. Sektörün tüm paydaşlarını bir araya getirecek zirvede, ziyaretçiler oturumların yanı sıra online standları ziyaret ederek sektörün önde gelen  firmalarının ürünleri hakkında bilgi alabilecekler.

 

Program için tıklayınız...

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazeteenerji.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.