AB Yeşil Mutabakatı Enerji Sektörü İçin Beklentiler ve Öneriler Semineri Yapıldı

GÜNCEL (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 03.12.2020 - 09:55, Güncelleme: 03.12.2020 - 09:55 2214+ kez okundu.
 

AB Yeşil Mutabakatı Enerji Sektörü İçin Beklentiler ve Öneriler Semineri Yapıldı

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nin (TOBB) ev sahipliğinde, Avrupa Birliği Yeşil Mutabakatı (Green Deal) Enerji Sektörü İçin Beklentiler ve Öneriler Semineri internet üzerinden gerçekleştirildi.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nin (TOBB) ev sahipliğinde, Global Resources Partnership Yönetim Kurulu Başkanı ve The London Energy Club İcra Başkanı Mehmet Öğütçü’nün katılımlarıyla Avrupa Birliği Yeşil Mutabakatı (Green Deal) Enerji Sektörü İçin Beklentiler ve Öneriler Semineri internet üzerinden gerçekleştirildi.​   Açılış konuşmalarını Enerji Piyasaları İşletme A.Ş. (EPİAŞ) Genel Müdürü Ahmet Türkoğlu tarafından yapılan panele, TOBB Reel Sektör Ar-Ge ve Uygulama Daire Başkanı Hasan Çağlayan Dündar ile KOBİ Araştırma ve Danışmanlık Merkezi Müdürü Cahit Ceren katılım sağladı.   Açılış konuşmalarının ardından, Mehmet Öğütçü, Avrupa Yeşil Mutabakatı’nın küresel enerji sektörüne etkileri ve iş dünyası liderlerine tavsiyeler dahil Türkiye için nasıl sonuçlar doğurabileceği konusunda değerlendirmelerini izleyenler ile paylaştı. Sunumun ardından izleyenlerin soruları yanıtlandı.
Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nin (TOBB) ev sahipliğinde, Avrupa Birliği Yeşil Mutabakatı (Green Deal) Enerji Sektörü İçin Beklentiler ve Öneriler Semineri internet üzerinden gerçekleştirildi.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nin (TOBB) ev sahipliğinde, Global Resources Partnership Yönetim Kurulu Başkanı ve The London Energy Club İcra Başkanı Mehmet Öğütçü’nün katılımlarıyla Avrupa Birliği Yeşil Mutabakatı (Green Deal) Enerji Sektörü İçin Beklentiler ve Öneriler Semineri internet üzerinden gerçekleştirildi.​

 

Açılış konuşmalarını Enerji Piyasaları İşletme A.Ş. (EPİAŞ) Genel Müdürü Ahmet Türkoğlu tarafından yapılan panele, TOBB Reel Sektör Ar-Ge ve Uygulama Daire Başkanı Hasan Çağlayan Dündar ile KOBİ Araştırma ve Danışmanlık Merkezi Müdürü Cahit Ceren katılım sağladı.

 

Açılış konuşmalarının ardından, Mehmet Öğütçü, Avrupa Yeşil Mutabakatı’nın küresel enerji sektörüne etkileri ve iş dünyası liderlerine tavsiyeler dahil Türkiye için nasıl sonuçlar doğurabileceği konusunda değerlendirmelerini izleyenler ile paylaştı. Sunumun ardından izleyenlerin soruları yanıtlandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazeteenerji.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.