ABD'nin en büyük petrol devi zarar etti

GÜNCEL (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 25.05.2019 - 20:07, Güncelleme: 25.05.2019 - 20:07 2396+ kez okundu.
 

ABD'nin en büyük petrol devi zarar etti

ABD'nin en büyük petrol sahası hizmetleri şirketlerinden Baker Hughes, bu yılın ikinci çeyreğinde zarar ettiğini duyurdu.

  Baker Hughes’dan yapılan açıklamada, şirketin bu yılın ikinci çeyreğinde 179 milyon dolar zarar ettiği belirtildi. Firma, geçen yılın ikinci çeyreğinde de 912 milyon dolar zarar açıklamıştı.      Geçen senenin nisan-haziran döneminde hisse başına 2,08 dolar zarar eden şirket, bu yılın aynı döneminde de hisse başına 0,42 dolar zarar ettiğini duyurdu.      Baker Hughes’un bu yılın ikinci çeyreğindeki geliri ise geçen senenin aynı dönemine göre 142 milyon dolar artarak 2,4 milyar dolar oldu. Şirketin yüzde 62,5’lik hissesi, bu ayın başında ABD’li enerji devi General Electric tarafından 7,4 milyar dolara satın alınmıştı.     Baker Hughes’un ikinci çeyrekte zarar açıklamasının ardından, New York borsasında işlem gören General Electric hisseleri bugün 25,86 dolar seviyesinden açıldıktan sonra yaklaşık yüzde 1,8 düşüşle 25,40 dolara kadar geriledi.    
ABD'nin en büyük petrol sahası hizmetleri şirketlerinden Baker Hughes, bu yılın ikinci çeyreğinde zarar ettiğini duyurdu.

 

Baker Hughes’dan yapılan açıklamada, şirketin bu yılın ikinci çeyreğinde 179 milyon dolar zarar ettiği belirtildi. Firma, geçen yılın ikinci çeyreğinde de 912 milyon dolar zarar açıklamıştı.     

Geçen senenin nisan-haziran döneminde hisse başına 2,08 dolar zarar eden şirket, bu yılın aynı döneminde de hisse başına 0,42 dolar zarar ettiğini duyurdu.     

Baker Hughes’un bu yılın ikinci çeyreğindeki geliri ise geçen senenin aynı dönemine göre 142 milyon dolar artarak 2,4 milyar dolar oldu.

Şirketin yüzde 62,5’lik hissesi, bu ayın başında ABD’li enerji devi General Electric tarafından 7,4 milyar dolara satın alınmıştı.  

 

Baker Hughes’un ikinci çeyrekte zarar açıklamasının ardından, New York borsasında işlem gören General Electric hisseleri bugün 25,86 dolar seviyesinden açıldıktan sonra yaklaşık yüzde 1,8 düşüşle 25,40 dolara kadar geriledi.    

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazeteenerji.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.