Akköprü HES İçin Özelleştirme Kararı

YENİLENEBİLİR ENERJİ 16.06.2021 - 10:58, Güncelleme: 16.06.2021 - 10:58 5195+ kez okundu.
 

Akköprü HES İçin Özelleştirme Kararı

Akköprü hidroelektrik santrali (HES) 15 milyon TL geçici teminat bedeli üzerinden özelleştirilecek.

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı (ÖİB), Akköprü Hidroelektrik Santrali (HES) ve taşınmazları 15 milyon TL geçici teminat bedeli üzerinden özelleştirileceğini açıkladı. Resmi Gazete'de yayımlanan ilana göre, işletme hakkının verilmesi yöntemi ile özelleştirilecek Akköprü HES için 14 Eylül'e kadar teklif verilebilecek. İhaleye yalnızca tüzel kişiler ile ortak girişim grupları katılabilecek. Gerçek kişiler ve özel yatırım 
Akköprü hidroelektrik santrali (HES) 15 milyon TL geçici teminat bedeli üzerinden özelleştirilecek.

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı (ÖİB), Akköprü Hidro elektrik Santrali (HES) ve taşınmazları 15 milyon TL geçici teminat bedeli üzerinden özelleştirileceğini açıkladı.

Resmi Gazete'de yayımlanan ilana göre, işletme hakkının verilmesi yöntemi ile özelleştirilecek Akköprü HES için 14 Eylül'e kadar teklif verilebilecek.

İhaleye yalnızca tüzel kişiler ile ortak girişim grupları katılabilecek. Gerçek kişiler ve özel yatırım 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazeteenerji.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.