Aksa ABD Üretim ve Satış Sonrası Müdürlüğüne Naci Ömer Saner Getirildi

ŞİRKET 29.12.2020 - 15:07, Güncelleme: 29.12.2020 - 15:07 2297+ kez okundu.
 

Aksa ABD Üretim ve Satış Sonrası Müdürlüğüne Naci Ömer Saner Getirildi

Aksa Jeneratör'ün Amerika kıtasındaki büyüme hedefi doğrultusunda Aksa ABD Üretim ve Satış Sonrası Müdürlüğüne Naci Ömer Saner getirildi.

Aksa Jeneratör'den yapılan açıklamaya göre, yaklaşık 173 ülkeye ihracat gerçekleştiren şirket, global marka değeri ve müşteri memnuniyetini artırma hedefi doğrultusunda stratejik yapılanmasına devam ediyor. Bu kapsamda, Aksa Servis Direktörlüğü görevini uzun süredir yürüten Naci Ömer Saner, bilgi ve tecrübesini şirketin en büyük hedef pazarlarından Amerika kıtasına taşımak üzere Aksa ABD Üretim ve Satış Sonrası Müdürlüğü görevini üstlendi. Saner'in mevcut görevini ise Serbülent Çilingir teslim alacak. Çilingir, Aksa Jeneratör yurt içi ve yurt dışı tüm satış sonrası hizmetlerin faaliyetlerini yürütecek.
Aksa Jeneratör'ün Amerika kıtasındaki büyüme hedefi doğrultusunda Aksa ABD Üretim ve Satış Sonrası Müdürlüğüne Naci Ömer Saner getirildi.

Aksa Jeneratör'den yapılan açıklamaya göre, yaklaşık 173 ülkeye ihracat gerçekleştiren şirket, global marka değeri ve müşteri memnuniyetini artırma hedefi doğrultusunda stratejik yapılanmasına devam ediyor.

Bu kapsamda, Aksa Servis Direktörlüğü görevini uzun süredir yürüten Naci Ömer Saner, bilgi ve tecrübesini şirketin en büyük hedef pazarlarından Amerika kıtasına taşımak üzere Aksa ABD Üretim ve Satış Sonrası Müdürlüğü görevini üstlendi.

Saner'in mevcut görevini ise Serbülent Çilingir teslim alacak. Çilingir, Aksa Jeneratör yurt içi ve yurt dışı tüm satış sonrası hizmetlerin faaliyetlerini yürütecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazeteenerji.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.