Aksa Doğalgaz 3 Milyon Aboneye Ulaştı

DOĞALGAZ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 10.07.2019 - 09:41, Güncelleme: 10.07.2019 - 09:41 2859+ kez okundu.
 

Aksa Doğalgaz 3 Milyon Aboneye Ulaştı

Türkiye’de 27 il ve 180 ilçede abonelerine doğa dostu, güvenli ve ekonomik doğalgaz ulaştıran Aksa Doğalgaz, 3 milyonuncu abonesine ulaştı.

Türkiye’nin dört bir yanındaki 27 il, 180  ilçe ve beldede kaliteli  hizmet anlayışıyla faaliyetlerini 2002  yılından bu yana sürdüren Aksa Doğalgaz, 2019 Temmuz ayı itibarıyla 3 milyon aboneye ulaştı. 2018 yılında gerçekleştirdiği 681 milyon TL  yatırımla 3 bin 409 kilometre yeni şebeke imalatı gerçekleştiren ve  böylece toplam şebeke uzunluğunu 27 bin 883 kilometreye ulaştıran Aksa Doğalgaz, Türkiye’nin ulaştığı toplam doğalgaz şebeke  uzunluğunun yüzde 20’sini oluşturuyor.   Aksa Doğalgaz, lisans bölgesinde yer alan Manisa ilinde, bin 329  kilometrelik şebeke uzunluğuyla, il merkezi ve Turgutlu, Akhisar, Gördes, Gölmarmara olmak üzere 4 ilçede, 147 bin 659 bin aboneye  hizmet veriyor. Hedeflerinin 2019 yılında 165 bin aboneye çıkmak  olduğunu aktaran Manisa Doğalgaz Şirket Müdürü İbrahim Başaran, “2019  yılındaki yatırım çalışmaları kapsamında yıl sonuna kadar Salihli, Saruhanlı, Alaşehir, Ahmetli, Kırkağaç, Kula 6 ilçeye daha doğalgaz  ulaştıracağız. Bu yıl 40 milyon TL’lik bir yatırım planlamamız var. Manisalı vatandaşlara doğal gaz dönüşüm işlemlerini kış aylarından  önce tamamlamalarını ve doğalgaz konforuyla sıcacık bir kış  geçirmelerini öneriyoruz” şeklinde konuştu.   2006 yılından bu yana Manisa'da hizmet veren Manisa Doğalgaz, yeni  hizmet binasına taşındı. Hafsa Sultan Mahallesi Mimar Sinan Bulvarı  üzerinde bulunan yeni modern binasında hizmetini sürdüren şirket, Manisalılara en iyi hizmeti sağlamak adına çalışmalarını sürdürüyor. 3  milyonuncu aboneye ulaşmalarını pasta keserek kutlayan Şirket Müdürü İbrahim Başaran ve şirket yöneticileri, kesilen pastayı fatura  yatırmaya gelen vatandaşlara ikram etti.   
Türkiye’de 27 il ve 180 ilçede abonelerine doğa dostu, güvenli ve ekonomik doğalgaz ulaştıran Aksa Doğalgaz, 3 milyonuncu abonesine ulaştı.

Türkiye’nin dört bir yanındaki 27 il, 180  ilçe ve beldede kaliteli  hizmet anlayışıyla faaliyetlerini 2002  yılından bu yana sürdüren Aksa Doğalgaz, 2019 Temmuz ayı itibarıyla 3 milyon aboneye ulaştı. 2018 yılında gerçekleştirdiği 681 milyon TL  yatırımla 3 bin 409 kilometre yeni şebeke imalatı gerçekleştiren ve  böylece toplam şebeke uzunluğunu 27 bin 883 kilometreye ulaştıran Aksa Doğalgaz, Türkiye’nin ulaştığı toplam doğalgaz şebeke  uzunluğunun yüzde 20’sini oluşturuyor.

 

Aksa Doğalgaz, lisans bölgesinde yer alan Manisa ilinde, bin 329  kilometrelik şebeke uzunluğuyla, il merkezi ve Turgutlu, Akhisar, Gördes, Gölmarmara olmak üzere 4 ilçede, 147 bin 659 bin aboneye  hizmet veriyor. Hedeflerinin 2019 yılında 165 bin aboneye çıkmak  olduğunu aktaran Manisa Doğalgaz Şirket Müdürü İbrahim Başaran, “2019  yılındaki yatırım çalışmaları kapsamında yıl sonuna kadar Salihli, Saruhanlı, Alaşehir, Ahmetli, Kırkağaç, Kula 6 ilçeye daha doğalgaz  ulaştıracağız. Bu yıl 40 milyon TL’lik bir yatırım planlamamız var. Manisalı vatandaşlara doğal gaz dönüşüm işlemlerini kış aylarından  önce tamamlamalarını ve doğalgaz konforuyla sıcacık bir kış  geçirmelerini öneriyoruz” şeklinde konuştu.

 

2006 yılından bu yana Manisa'da hizmet veren Manisa Doğalgaz, yeni  hizmet binasına taşındı. Hafsa Sultan Mahallesi Mimar Sinan Bulvarı  üzerinde bulunan yeni modern binasında hizmetini sürdüren şirket, Manisalılara en iyi hizmeti sağlamak adına çalışmalarını sürdürüyor. 3  milyonuncu aboneye ulaşmalarını pasta keserek kutlayan Şirket Müdürü İbrahim Başaran ve şirket yöneticileri, kesilen pastayı fatura  yatırmaya gelen vatandaşlara ikram etti. 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazeteenerji.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

deneme bonusu veren siteler