Aksa Doğalgaz "e-Devlet"te

GÜNCEL (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 25.05.2019 - 20:12, Güncelleme: 25.05.2019 - 20:12 2334+ kez okundu.
 

Aksa Doğalgaz "e-Devlet"te

Aksa Doğalgaz, abonelerinin işlemlerini hızlı ve güvenli şekilde gerçekleştirebilecekleri e-Devlet platformunda yerini aldı.

Aksa Doğalgaz aboneleri artık e-Devlet  üzerinden abonelik sorgulama ve  fatura sorgulama işlemlerini  gerçekleştirebilecek. Türkiye’nin dört bir yanındaki 27 il, 180 ilçe ve beldede yaklaşık 15 milyon nüfusa hizmet veren Aksa Doğalgaz, e-Devlet üzerinden  abonelik sorgulama, fatura sorgulama, müşteri sözleşmesi başvurusu ve  sözleşme sonlandırma hizmetlerini kullanıma açtı. Aksa Doğalgaz  aboneleri, T.C. kimlik numaraları ve e-Devlet şifrelerini kullanarak,  sisteme giriş yaptıktan sonra işlemlerini pratik bir şekilde  yapabiliyor. Aksa Doğalgaz, e-Devlet entegrasyonu kapsamındaki hizmet  kalemlerini önümüzdeki günlerde daha da genişleterek abonelerine  sunduğu kolaylıkları artıracak. 
Aksa Doğalgaz, abonelerinin işlemlerini hızlı ve güvenli şekilde gerçekleştirebilecekleri e-Devlet platformunda yerini aldı.

Aksa Doğalgaz aboneleri artık e-Devlet  üzerinden abonelik sorgulama ve  fatura sorgulama işlemlerini  gerçekleştirebilecek.

Türkiye’nin dört bir yanındaki 27 il, 180 ilçe ve beldede yaklaşık 15 milyon nüfusa hizmet veren Aksa Doğalgaz, e-Devlet üzerinden  abonelik sorgulama, fatura sorgulama, müşteri sözleşmesi başvurusu ve  sözleşme sonlandırma hizmetlerini kullanıma açtı. Aksa Doğalgaz  aboneleri, T.C. kimlik numaraları ve e-Devlet şifrelerini kullanarak,  sisteme giriş yaptıktan sonra işlemlerini pratik bir şekilde  yapabiliyor.

Aksa Doğalgaz, e-Devlet entegrasyonu kapsamındaki hizmet  kalemlerini önümüzdeki günlerde daha da genişleterek abonelerine  sunduğu kolaylıkları artıracak. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazeteenerji.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

deneme bonusu veren siteler