Aksa Elektrik Capital 500’e girdi

ŞİRKET (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 05.08.2019 - 12:42, Güncelleme: 05.08.2019 - 12:42 3441+ kez okundu.
 

Aksa Elektrik Capital 500’e girdi

Sanayi kuruluşlarına ve hizmet şirketlerine elektrik tedarik ve danışmanlık hizmeti sağlayan Aksa Elektrik, başarılı bir performans sergileyerek Capital 500 listesinde yerini aldı.

Kazancı Holding iştiraklerinden biri olan Aksa Elektrik, her yıl Capital Dergisi tarafından açıklanan ve Türkiye’nin en büyük  şirketlerinin belirlendiği Capital 500 listesinde bu yıl da yerini  almanın gururunu yaşıyor. Şirketlerin 2018 yılı bilançolarına göre hazırlanan Capital 500  listesinde Aksa Elektrik 266’ıncı, Aksa Fırat Elektrik 359’uncu ve Aksa Çoruh Elektrik ise 362’inci sırada yerini aldı.   Capital Dergisi tarafından şirketlerin bilançoları baz alınarak  her yıl düzenli olarak hazırlanan ve Türkiye’nin en büyük  şirketlerinin belirlendiği “Capital 500” listesinin 2018 yılı  sonuçları açıklandı. Faaliyete başladığı ilk günden bu yana başarılı performansıyla  dikkat çeken, sahip olduğu üretim gücü, güçlü finansal yapısı ve  yatırımlarıyla enerji sektörünün tecrübeli oyuncularından biri olan Kazancı Holding iştiraklerinden Aksa Elektrik, Capital 500 listesine  bu yıl da adını yazdırdı.   Müşteri memnuniyeti odaklı iş modeliyle, 81 il genelinde Türkiye’nin sanayi kuruluşlarına ve hizmet şirketlerine  elektrik tedarik ve danışmanlık hizmeti sağlayan Aksa Elektrik,  başarılı bir performans sergileyerek 266’ıncı sırada yerini aldı.   Capital 500 listesinde, sorumlu olduğu lisans bölgeleri  kapsamında, görevli elektrik tedarik şirketi sıfatıyla Malatya, Elazığ, Bingöl ve Tunceli’de toplamda 800 binden fazla aboneye hizmet  veren Aksa Fırat Elektrik Türkiye’nin en büyük şirketleri listesinde 359’uncu  Trabzon, Rize, Giresun, Gümüşhane ve Artvin’de toplamda 1  milyon 250 binden fazla aboneye hizmet veren Aksa Çoruh Elektrik ise 362’inci sırada konumlandı.   
Sanayi kuruluşlarına ve hizmet şirketlerine elektrik tedarik ve danışmanlık hizmeti sağlayan Aksa Elektrik, başarılı bir performans sergileyerek Capital 500 listesinde yerini aldı.

Kazancı Holding iştiraklerinden biri olan Aksa Elektrik, her yıl Capital Dergisi tarafından açıklanan ve Türkiye’nin en büyük  şirketlerinin belirlendiği Capital 500 listesinde bu yıl da yerini  almanın gururunu yaşıyor. Şirketlerin 2018 yılı bilançolarına göre hazırlanan Capital 500  listesinde Aksa Elektrik 266’ıncı, Aksa Fırat Elektrik 359’uncu ve Aksa Çoruh Elektrik ise 362’inci sırada yerini aldı.

 

Capital Dergisi tarafından şirketlerin bilançoları baz alınarak  her yıl düzenli olarak hazırlanan ve Türkiye’nin en büyük  şirketlerinin belirlendiği “Capital 500” listesinin 2018 yılı  sonuçları açıklandı. Faaliyete başladığı ilk günden bu yana başarılı performansıyla  dikkat çeken, sahip olduğu üretim gücü, güçlü finansal yapısı ve  yatırımlarıyla enerji sektörünün tecrübeli oyuncularından biri olan Kazancı Holding iştiraklerinden Aksa Elektrik, Capital 500 listesine  bu yıl da adını yazdırdı.

 

Müşteri memnuniyeti odaklı iş modeliyle, 81 il genelinde Türkiye’nin sanayi kuruluşlarına ve hizmet şirketlerine  elektrik tedarik ve danışmanlık hizmeti sağlayan Aksa Elektrik,  başarılı bir performans sergileyerek 266’ıncı sırada yerini aldı.

 

Capital 500 listesinde, sorumlu olduğu lisans bölgeleri  kapsamında, görevli elektrik tedarik şirketi sıfatıyla Malatya, Elazığ, Bingöl ve Tunceli’de toplamda 800 binden fazla aboneye hizmet  veren Aksa Fırat Elektrik Türkiye’nin en büyük şirketleri listesinde 359’uncu  Trabzon, Rize, Giresun, Gümüşhane ve Artvin’de toplamda 1  milyon 250 binden fazla aboneye hizmet veren Aksa Çoruh Elektrik ise 362’inci sırada konumlandı. 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazeteenerji.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.