Aksa Elektrik'te "Yeşil Enerji" Dönemi Başlıyor

ŞİRKET (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 21.09.2020 - 13:45, Güncelleme: 21.09.2020 - 13:45 3480+ kez okundu.
 

Aksa Elektrik'te "Yeşil Enerji" Dönemi Başlıyor

Aksa Elektrik, müşterilerine tamamen yenilenebilir enerji kaynaklarından üretilen yeşil enerji tedarik etmeye başlıyor.

Aksa Elektrik, müşterilerine tamamen yenilenebilir enerji kaynaklarından üretilen yeşil enerji tedarik etmeye başlıyor.   Şirketten yapılan açıklamaya göre, Aksa Elektrik'ten yeşil enerji tedarik eden kuruluşlar, elektriğin yenilenebilir kaynağını belgeleyen "(I-REC) Uluslararası Yenilenebilir Enerji Sertifikası"nın da sahibi olacak.    Şirketten sürdürülebilir ve çevreye duyarlı yeşil enerji kullanmayı tercih eden ticarethane ve sanayi müşterileri, söz konusu sertifikayla karbon salınımının azalmasına ve doğal kaynakların korunmasına katkıda bulunuyor.   Yenilenebilir enerji kaynaklarından elektrik tedarik etmek ve I-REC sahibi olmak isteyen müşteriler, Aksa Elektrik'in internet sitesi üzerinden ya da 444 4 610 numaralı Aksa Elektrik Çağrı Merkezi'ni arayarak başvuru yapabilecek.
Aksa Elektrik, müşterilerine tamamen yenilenebilir enerji kaynaklarından üretilen yeşil enerji tedarik etmeye başlıyor.

Aksa Elektrik, müşterilerine tamamen yenilenebilir enerji kaynaklarından üretilen yeşil enerji tedarik etmeye başlıyor.

 

Şirketten yapılan açıklamaya göre, Aksa Elektrik'ten yeşil enerji tedarik eden kuruluşlar, elektriğin yenilenebilir kaynağını belgeleyen "(I-REC) Uluslararası Yenilenebilir Enerji Sertifikası"nın da sahibi olacak. 

 

Şirketten sürdürülebilir ve çevreye duyarlı yeşil enerji kullanmayı tercih eden ticarethane ve sanayi müşterileri, söz konusu sertifikayla karbon salınımının azalmasına ve doğal kaynakların korunmasına katkıda bulunuyor.

 

Yenilenebilir enerji kaynaklarından elektrik tedarik etmek ve I-REC sahibi olmak isteyen müşteriler, Aksa Elektrik'in internet sitesi üzerinden ya da 444 4 610 numaralı Aksa Elektrik Çağrı Merkezi'ni arayarak başvuru yapabilecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazeteenerji.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.