Aksa Enerji, Dünya Enerji Kongresi'ne Katılacak

ŞİRKET (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 04.09.2019 - 14:21, Güncelleme: 04.09.2019 - 14:21 3437+ kez okundu.
 

Aksa Enerji, Dünya Enerji Kongresi'ne Katılacak

Aksa Enerji, ‘’Refah İçin Enerji” temasıyla 9-12 Eylül 2019 tarihleri arasında Abu Dhabi’de gerçekleşecek olan 24. Dünya Enerji Kongresi’ne katılacak.

Aksa Enerji, bu yıl 24. kez gerçekleşecek olan Dünya Enerji Kongresi’ne  katılmaya hazırlanıyor. Dünyanın dört bir yanından 10 binden fazla  kişinin katılacağı, 250 konuşmacı ve 150 ülkenin katılım göstereceği  ‘’Refah İçin Enerji” temasıyla gerçekleşecek olan kongre, bu yıl  kapılarını 9-12 Eylül 2019 tarihlerinde Abu Dhabi’de açacak.   İki kıtada beş ülkeye yayılan enerji santralleri ile global bir  enerji şirketi olarak ülkemizi temsil eden Aksa Enerji, 24. Dünya Enerji Kongresi’nde kendi standında dört gün boyunca ziyaretçilerle  buluşacak. Şirketin üst düzey yöneticilerinin hazır bulunacağı kongre  süresince, Aksa Enerji, birçok ülkeden sektör profesyoneliyle bir  araya gelerek uluslararası deneyimlerini paylaşacak ve iş geliştirme  faaliyetlerinde bulunacak. Bu yıl “Refah İçin Enerji” temasıyla  düzenlenecek olan kongrede Aksa Enerji, Gana, Mali ve Madagaskar’da 6-9 ay gibi kısa sürelerde kurduğu ve işlettiği santrallerle Afrika  halkının elektriğe kavuşturulması için geliştirdiği projeleri  anlatacak ve acil enerji ihtiyacı olan tüm coğrafyalarda yeni  yatırımlarla halkın elektriğe erişimini ve refah düzeyini artırmaya  yönelik projelerini paylaşacak. 2019 yılının ilk yarısında kârını bir  önceki yılın aynı dönemine göre yüzde 170 oranında arttıran ve Afrika’daki santrallerinin katkısıyla borçluluğunu önemli oranda  azaltan Aksa Enerji, başarısının arkasındaki küreselleşme stratejisini  de ziyaretçilerine aktaracak.   Bugüne kadar dünya genelinde 20’den fazla şehirde, 2016 yılında  ise İstanbul’da gerçekleştirilen Dünya Enerji Kongresi bu yıl “Refah  için Enerji” temasıyla Abu Dhabi’de gerçekleştiriliyor. 50’den fazla  ülkenin bakanlık düzeyinde katılacağı ve enerji dünyasından da önemli  şirket ve isimlerin yer alacağı kongrenin bu yıl da enerjinin bugününe  ve geleceğine ışık tutması bekleniyor.  
Aksa Enerji, ‘’Refah İçin Enerji” temasıyla 9-12 Eylül 2019 tarihleri arasında Abu Dhabi’de gerçekleşecek olan 24. Dünya Enerji Kongresi’ne katılacak.

Aksa Enerji, bu yıl 24. kez gerçekleşecek olan Dünya Enerji Kongresi’ne  katılmaya hazırlanıyor. Dünyanın dört bir yanından 10 binden fazla  kişinin katılacağı, 250 konuşmacı ve 150 ülkenin katılım göstereceği  ‘’Refah İçin Enerji” temasıyla gerçekleşecek olan kongre, bu yıl  kapılarını 9-12 Eylül 2019 tarihlerinde Abu Dhabi’de açacak.

 

İki kıtada beş ülkeye yayılan enerji santralleri ile global bir  enerji şirketi olarak ülkemizi temsil eden Aksa Enerji, 24. Dünya Enerji Kongresi’nde kendi standında dört gün boyunca ziyaretçilerle  buluşacak. Şirketin üst düzey yöneticilerinin hazır bulunacağı kongre  süresince, Aksa Enerji, birçok ülkeden sektör profesyoneliyle bir  araya gelerek uluslararası deneyimlerini paylaşacak ve iş geliştirme  faaliyetlerinde bulunacak. Bu yıl “Refah İçin Enerji” temasıyla  düzenlenecek olan kongrede Aksa Enerji, Gana, Mali ve Madagaskar’da 6-9 ay gibi kısa sürelerde kurduğu ve işlettiği santrallerle Afrika  halkının elektriğe kavuşturulması için geliştirdiği projeleri  anlatacak ve acil enerji ihtiyacı olan tüm coğrafyalarda yeni  yatırımlarla halkın elektriğe erişimini ve refah düzeyini artırmaya  yönelik projelerini paylaşacak. 2019 yılının ilk yarısında kârını bir  önceki yılın aynı dönemine göre yüzde 170 oranında arttıran ve Afrika’daki santrallerinin katkısıyla borçluluğunu önemli oranda  azaltan Aksa Enerji, başarısının arkasındaki küreselleşme stratejisini  de ziyaretçilerine aktaracak.

 

Bugüne kadar dünya genelinde 20’den fazla şehirde, 2016 yılında  ise İstanbul’da gerçekleştirilen Dünya Enerji Kongresi bu yıl “Refah  için Enerji” temasıyla Abu Dhabi’de gerçekleştiriliyor. 50’den fazla  ülkenin bakanlık düzeyinde katılacağı ve enerji dünyasından da önemli  şirket ve isimlerin yer alacağı kongrenin bu yıl da enerjinin bugününe  ve geleceğine ışık tutması bekleniyor.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazeteenerji.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.