Aksa Jeneratör, Europgen'in Üyesi Oldu

ŞİRKET 04.03.2021 - 11:03, Güncelleme: 04.03.2021 - 11:03 2924+ kez okundu.
 

Aksa Jeneratör, Europgen'in Üyesi Oldu

Aksa Jeneratör, Avrupa'nın ve dünyanın en saygın jeneratör üreticilerinin bulunduğu platformlardan biri olan Europgen'in üyesi oldu.

Aksa Jeneratör’den yapılan açıklamada, Aksa Jeneratör'ün yakın zamanda Hollanda'da açılan Yeni Ticaret Merkezi ile Avrupa'daki etki alanını daha da genişlettiği, şirketin Europgen üyeliğiyle birlikte de global marka değerini her geçen gün artırdığı belirtildi. Açıklamada görüşlerine yer verilen Aksa Jeneratör Pazarlama Genel Müdürü Abidin Volkan Karaçalı, global büyüme stratejileri doğrultusunda dünyanın en prestijli platformlarından birine katıldıkları için gurur duyduklarını ifade etti. Karaçalı, bu üyelikle Avrupa başta olmak üzere dünya çapında sektörleriyle ilgili her türlü gelişmeyi yakından takip etme fırsatını yakalayacaklarını kaydederek, "Küresel boyutta sektörün karar vericileri arasında olmak şirketimiz için oldukça önemli bir adım. Hollanda tesisimizin de faaliyete geçmesi ile 3 kıtada yer alarak 2025 yılına kadar dünyanın 3 büyük jeneratör üreticisinden biri olma hedefimize emin adımlarla ilerliyoruz. Bireysel kullanımdan dev projelere uzanan geniş yelpazedeki ürün ve uygulamalarımızla jeneratör pazarında çok kısa bir sürede dünya markası haline geldik.  Önümüzdeki dönemde de global ayak izimizi ve pazar payımızı artırma hedeflerimiz doğrultusunda farklı çalışmalarımızı ve yatırım planlarımızı hayat geçirmeye devam edeceğiz." değerlendirmesinde bulundu.
Aksa Jeneratör, Avrupa'nın ve dünyanın en saygın jeneratör üreticilerinin bulunduğu platformlardan biri olan Europgen'in üyesi oldu.

Aksa Jeneratör’den yapılan açıklamada, Aksa Jeneratör'ün yakın zamanda Hollanda'da açılan Yeni Ticaret Merkezi ile Avrupa'daki etki alanını daha da genişlettiği, şirketin Europgen üyeliğiyle birlikte de global marka değerini her geçen gün artırdığı belirtildi.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Aksa Jeneratör Pazarlama Genel Müdürü Abidin Volkan Karaçalı, global büyüme stratejileri doğrultusunda dünyanın en prestijli platformlarından birine katıldıkları için gurur duyduklarını ifade etti.

Karaçalı, bu üyelikle Avrupa başta olmak üzere dünya çapında sektörleriyle ilgili her türlü gelişmeyi yakından takip etme fırsatını yakalayacaklarını kaydederek, "Küresel boyutta sektörün karar vericileri arasında olmak şirketimiz için oldukça önemli bir adım. Hollanda tesisimizin de faaliyete geçmesi ile 3 kıtada yer alarak 2025 yılına kadar dünyanın 3 büyük jeneratör üreticisinden biri olma hedefimize emin adımlarla ilerliyoruz. Bireysel kullanımdan dev projelere uzanan geniş yelpazedeki ürün ve uygulamalarımızla jeneratör pazarında çok kısa bir sürede dünya markası haline geldik.  Önümüzdeki dönemde de global ayak izimizi ve pazar payımızı artırma hedeflerimiz doğrultusunda farklı çalışmalarımızı ve yatırım planlarımızı hayat geçirmeye devam edeceğiz." değerlendirmesinde bulundu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazeteenerji.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.