Alarko Şirketler Topluluğu'ndan Milli Dayanışma Kampanyası’na Destek

DOĞALGAZ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 03.04.2020 - 11:39, Güncelleme: 03.04.2020 - 11:39 3064+ kez okundu.
 

Alarko Şirketler Topluluğu'ndan Milli Dayanışma Kampanyası’na Destek

Alarko Şirketler Topluluğu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından başlatılan Milli Dayanışma Kampanyasına 1 Milyon TL bağış yaptı.

Alarko Şirketler Topluluğu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından “Biz Bize Yeteriz Türkiyem” sloganıyla başlatılan Milli Dayanışma Kampanyası’na 1 milyon TL bağış yaptı.   Alarko Şirketler Topluluğu’ndan yapılan açıklamada, “İçinde bulunduğumuz bu zor günlerde birlik ve beraberlik içinde hareket etmenin önemine binaen, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde başlatılan “Biz Bize Yeteriz Türkiye’m” Milli Dayanışma Kampanyası’na, muhtelif kurumlarımıza yapmış olduğumuz ayni ve nakdi yardımlarımız dışında 1 milyon TL ile katkıda bulunuyoruz. En büyük dileğimiz, bu zorlu dönemi güçlü bir dayanışma ile en kısa sürede ve en az hasarla geride bırakmak.”ifadeleri yeraldı.
Alarko Şirketler Topluluğu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından başlatılan Milli Dayanışma Kampanyasına 1 Milyon TL bağış yaptı.

Alarko Şirketler Topluluğu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından “Biz Bize Yeteriz Türkiyem” sloganıyla başlatılan Milli Dayanışma Kampanyası’na 1 milyon TL bağış yaptı.

 

Alarko Şirketler Topluluğu’ndan yapılan açıklamada, “İçinde bulunduğumuz bu zor günlerde birlik ve beraberlik içinde hareket etmenin önemine binaen, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde başlatılan “Biz Bize Yeteriz Türkiye’m” Milli Dayanışma Kampanyası’na, muhtelif kurumlarımıza yapmış olduğumuz ayni ve nakdi yardımlarımız dışında 1 milyon TL ile katkıda bulunuyoruz. En büyük dileğimiz, bu zorlu dönemi güçlü bir dayanışma ile en kısa sürede ve en az hasarla geride bırakmak.”ifadeleri yeraldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazeteenerji.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.