BOTAŞ Sürdürülebilir Enerji Zirvesi

Boru Hatları ile Petrol Taşıma AŞ’nin (BOTAŞ) internet sitesinde yer alan duyuruda, “Enerji kaynaklarını verimli ve etkin kullanarak çevreye ve  sürdürülebilir yaşama hassasiyet gösteren ve bu kapsamda yürüttüğü  yenilikçi ve öncü çalışmalar ile sektöre yön veren BOTAŞ, her yıl  düzenlediği enerji verimliliği etkinliklerine bu yıl da devam  etmektedir.

Artık geleneksel hale gelen enerji verimliliği etkinliklerinin  ilki 11-12 Ocak 2019 tarihinde Petrol İşletmeleri Bölge Müdürlüğünde,  ikincisi 11 Ocak 2020 tarihinde Doğal Gaz İşletme ve Piyasa İşlemleri
Bölge Müdürlüğünde “Çalıştay” olarak düzenlenmişti. Enerji sektöründen  pek çok temsilcinin katılacağı BOTAŞ Sürdürülebilir Enerji Zirvesi bu  yıl pandemi nedeniyle online olarak düzenlenecektir.”denildi.

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez’in  himayelerinde gerçekleşecek BOTAŞ Sürdürülebilir Enerji Zirvesi, 15 Ocak tarihinde saat 10:40’ta canlı yayımlanacak.

Enerjinin Bugünü ve Yarını Masaya Yatırılıyor

2020 yılı enerji görünümü, sektördeki yenilikler, enerji  verimliliği çalışmaları, sektörün önde gelenleri ve alanında uzman  konukların katılımı ile değerlendirilecek. Etkinliğe  www.botas.gov.tr adresinden ulaşılabilecek.