Aygaz'dan İki Yeni Reklam Filmi

GÜNCEL (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 25.05.2019 - 20:11, Güncelleme: 25.05.2019 - 20:11 2189+ kez okundu.
 

Aygaz'dan İki Yeni Reklam Filmi

Aygaz, iki yeni reklam filmiyle, otogaza ilişkin kamuoyunda "doğru bilinen yanlışları" değiştirmeyi hedefliyor.

28 Kasım’da yayına giren reklam filminde, otogazın yüksek  oktanlı bir yakıt olduğuna dikkat çekilirken, Aygaz Otogaz’ın ise LPG  dönüşüm ustaları tarafından en çok tavsiye edilen otogaz yakıt markası  olduğu vurgulanıyor. Otogazın motora güç ve verimlilik katan yüksek oktanlı bir yakıt  olduğunu anlatmayı hedefleyen Aygaz, iki yeni reklam filmi için Türkiye’nin ilk LPG’li “monster” aracını üretti. Yaklaşık 6 metre  uzunluğunda,3.5 metre genişliğinde ve 3.3 metre yüksekliğinde olan  aracın fren balatasından fren merkezine ve aktarma organlarına kadar  birçok mekanik aksamı tamamen özel olarak üretilen parçalardan  oluşuyor. Filmlerde LPG’nin performansından şüphe duyan otomobil  kullanıcılarının, monster araç karşısında düştükleri şaşkınlık  eğlenceli bir dille aktarılıyor. “Binip Binmeden Konuşma” mesajıyla,  tüketiciler otogazın performansını denemeye davet edilirken, LPG  dönüşüm ustalarının en çok tavsiye ettiği markanın Aygaz Otogaz olduğu  vurgulanıyor. Bağımsız pazar araştırma şirketi tarafından Türkiye genelindeki LPG dönüşüm merkezleri ile yapılan pazar araştırma sonuçlarına göre, LPG dönüşüm ustalarının en çok tavsiye ettiği otogaz yakıt markası Aygaz Otogaz. Araştırmanın sonuçları, reklam filmlerinde, “LPG  ustalarının 1 numaralı tavsiyesi Aygaz Otogaz” ifadesiyle yer alıyor. 
Aygaz, iki yeni reklam filmiyle, otogaza ilişkin kamuoyunda "doğru bilinen yanlışları" değiştirmeyi hedefliyor.

28 Kasım’da yayına giren reklam filminde, otogazın yüksek  oktanlı bir yakıt olduğuna dikkat çekilirken, Aygaz Otogaz’ın ise LPG  dönüşüm ustaları tarafından en çok tavsiye edilen otogaz yakıt markası  olduğu vurgulanıyor.

Otogazın motora güç ve verimlilik katan yüksek oktanlı bir yakıt  olduğunu anlatmayı hedefleyen Aygaz, iki yeni reklam filmi için Türkiye’nin ilk LPG’li “monster” aracını üretti. Yaklaşık 6 metre  uzunluğunda,3.5 metre genişliğinde ve 3.3 metre yüksekliğinde olan  aracın fren balatasından fren merkezine ve aktarma organlarına kadar  birçok mekanik aksamı tamamen özel olarak üretilen parçalardan  oluşuyor. Filmlerde LPG’nin performansından şüphe duyan otomobil  kullanıcılarının, monster araç karşısında düştükleri şaşkınlık  eğlenceli bir dille aktarılıyor. “Binip Binmeden Konuşma” mesajıyla,  tüketiciler otogazın performansını denemeye davet edilirken, LPG  dönüşüm ustalarının en çok tavsiye ettiği markanın Aygaz Otogaz olduğu  vurgulanıyor.

Bağımsız pazar araştırma şirketi tarafından Türkiye genelindeki LPG dönüşüm merkezleri ile yapılan pazar araştırma sonuçlarına göre, LPG dönüşüm ustalarının en çok tavsiye ettiği otogaz yakıt markası Aygaz Otogaz. Araştırmanın sonuçları, reklam filmlerinde, “LPG  ustalarının 1 numaralı tavsiyesi Aygaz Otogaz” ifadesiyle yer alıyor. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazeteenerji.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.