Aytemiz ve CarrefourSA ile İşbirliğine Gittiğini Duyurdu

ŞİRKET (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 04.10.2019 - 16:32, Güncelleme: 04.10.2019 - 16:32 1829+ kez okundu.
 

Aytemiz ve CarrefourSA ile İşbirliğine Gittiğini Duyurdu

Akaryakıt şirketi Aytemiz ve Türkiye perakende sektörü markası CarrefourSA ile işbirliğine gittiğini duyurdu.

Aytemiz ve CarrefourSA yeni bir kampanyaya imza attı. 1-31 Ekim  tarihleri arasında CarefourSA mağazalarından alışveriş yapan  müşteriler Türkiye genelindeki Aytemiz Kart anlaşmalı istasyonlardan  yapacakları akaryakıt alışverişlerinde kullanabilecekleri hediye yakıt  kodu kazanacak.   Aytemiz Pazarlama ve Kurumsal İletişim Direktörü konuyla ilgili  yaptığı açıklamada  "Müşteri memnuniyetini en üst seviyeye taşımak Aytemiz için en önemli konulardan biri. Sürekli olarak dinlediğimiz  tüketicilerimizin beklenti ve ihtiyaçlarına karşılık biz de hep daha  iyiyi aramak, yeni kampanyalar sunmak için çalışıyoruz. CarrefourSA  ile birlikte başlattığımız bu kampanya kapsamında da müşterilerimiz  market alışverişi yaparken akaryakıt da kazanacaklar. CarrefourSA’dan 150 TL ve üzerinde alışveriş yapan müşterilerimize hediye edeceğimiz 15 TL değerindeki yakıt kodlarını kullanmak için öncelikle alışveriş  fişinin altında basılı olan hediye kodunu, Aytemiz.com.tr web sitesi  ya da Aytemiz mobil uygulaması üzerinden Aytemiz Kart’larıyla  eşleştirecek. 15 TL değerindeki yakıt puan ilk 100 TL’lik yakıt  alımlarından sonra otomatik olarak kartlarına yüklenecek. Yüklenen  yakıt puan bir sonraki alışverişlerinde kullanılabilecek" dedi.   CarrefourSA olarak müşterilerine farklı kanallardan ulaşabilmek  amacıyla Türkiye’nin önde gelen markalarıyla ortak kampanyaları çok  önemsediklerini dile getiren CarrefourSA CRM ve Pazarlama Genel Müdür Yardımcısı Öner Çelebi  "Ekim ayı itibarıyla Aytemiz akaryakıt  kampanyamızı başlatıyoruz. 31 Ekim tarihine kadar devam edecek  kampanya ile CarrefourSA Kart sahiplerinin yararlanabileceği fırsatlar  sunuyoruz. Yakıt puan hediye edileceği kampanya ile müşterilerimiz bir  taraftan market ihtiyaçlarını karşılarken diğer taraftan akaryakıt  kazanma imkânı bulacaklar. 590’ın üzerinde bayi sayısıyla ülkemizin en  önemli ve ulaşılabilir akaryakıt markalarından Aytemiz ile  gerçekleştirdiğimiz iş birliği ile müşterilerimize avantajlar sunmaya  devam ediyoruz" diye konuştu. Yapılan açıklamada söz konusu hediye Aytemiz yakıt puanların son  kullanım tarihi 15 Kasım 2019 olduğu belirtildi.  
Akaryakıt şirketi Aytemiz ve Türkiye perakende sektörü markası CarrefourSA ile işbirliğine gittiğini duyurdu.

Aytemiz ve CarrefourSA yeni bir kampanyaya imza attı. 1-31 Ekim  tarihleri arasında CarefourSA mağazalarından alışveriş yapan  müşteriler Türkiye genelindeki Aytemiz Kart anlaşmalı istasyonlardan  yapacakları akaryakıt alışverişlerinde kullanabilecekleri hediye yakıt  kodu kazanacak.

 

Aytemiz Pazarlama ve Kurumsal İletişim Direktörü konuyla ilgili  yaptığı açıklamada  "Müşteri memnuniyetini en üst seviyeye taşımak Aytemiz için en önemli konulardan biri. Sürekli olarak dinlediğimiz  tüketicilerimizin beklenti ve ihtiyaçlarına karşılık biz de hep daha  iyiyi aramak, yeni kampanyalar sunmak için çalışıyoruz. CarrefourSA  ile birlikte başlattığımız bu kampanya kapsamında da müşterilerimiz  market alışverişi yaparken akaryakıt da kazanacaklar. CarrefourSA’dan 150 TL ve üzerinde alışveriş yapan müşterilerimize hediye edeceğimiz 15 TL değerindeki yakıt kodlarını kullanmak için öncelikle alışveriş  fişinin altında basılı olan hediye kodunu, Aytemiz.com.tr web sitesi  ya da Aytemiz mobil uygulaması üzerinden Aytemiz Kart’larıyla  eşleştirecek. 15 TL değerindeki yakıt puan ilk 100 TL’lik yakıt  alımlarından sonra otomatik olarak kartlarına yüklenecek. Yüklenen  yakıt puan bir sonraki alışverişlerinde kullanılabilecek" dedi.

 

CarrefourSA olarak müşterilerine farklı kanallardan ulaşabilmek  amacıyla Türkiye’nin önde gelen markalarıyla ortak kampanyaları çok  önemsediklerini dile getiren CarrefourSA CRM ve Pazarlama Genel Müdür Yardımcısı Öner Çelebi  "Ekim ayı itibarıyla Aytemiz akaryakıt  kampanyamızı başlatıyoruz. 31 Ekim tarihine kadar devam edecek  kampanya ile CarrefourSA Kart sahiplerinin yararlanabileceği fırsatlar  sunuyoruz. Yakıt puan hediye edileceği kampanya ile müşterilerimiz bir  taraftan market ihtiyaçlarını karşılarken diğer taraftan akaryakıt  kazanma imkânı bulacaklar. 590’ın üzerinde bayi sayısıyla ülkemizin en  önemli ve ulaşılabilir akaryakıt markalarından Aytemiz ile  gerçekleştirdiğimiz iş birliği ile müşterilerimize avantajlar sunmaya  devam ediyoruz" diye konuştu. Yapılan açıklamada söz konusu hediye Aytemiz yakıt puanların son  kullanım tarihi 15 Kasım 2019 olduğu belirtildi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazeteenerji.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.