Aytemiz'de "Araçtan Öde" Dönemi

ŞİRKET (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 25.05.2019 - 19:43, Güncelleme: 25.05.2019 - 19:43 3231+ kez okundu.
 

Aytemiz'de "Araçtan Öde" Dönemi

Aytemiz, hızlı, güvenli ve konforlu bir biçimde yakıt alımı yapmaya imkân tanıyan Araçtan Öde sistemini hayata geçiriyor.

Sürücülerin, araçlarından inmeden yakıt alışverişlerini tamamlamasını sağlayan Araçtan Öde sistemi, araçlarında çocukla seyahat edenlere, bedensel engellilere, zamanı değerli çalışanlara ve ödeme yaparken kask-eldiven çıkartmak istemeyen tüm motosiklet kullanıcılarına büyük kolaylık sağlayacak. Anlaşmalı Aytemiz istasyonlarında devreye alınan Araçtan Öde sistemi sayesinde Aytemiz müşterileri, Aytemiz Kart’larını istedikleri bankanın kredi kartlarıyla eşleştirerek, araçlarından inmeden akaryakıt veya LPG alımı yapabilecek. Araçtan Öde sistemi sayesinde çok daha hızlı şekilde yakıt alımı gerçekleştirerek vakit kazanan kullanıcılar, koltuklarından ayrılmadan alışverişlerini konforlu bir şekilde tamamlayacak. Araçtan Öde sistemi, araçlarında çocukla seyahat edenlere, bedensel engellilere, zamanı değerli çalışanlara ve ödeme yaparken kask-eldiven çıkartmak istemeyen tüm motosiklet kullanıcılarına büyük kolaylık sağlayacak.
Aytemiz, hızlı, güvenli ve konforlu bir biçimde yakıt alımı yapmaya imkân tanıyan Araçtan Öde sistemini hayata geçiriyor.

Sürücülerin, araçlarından inmeden yakıt alışverişlerini tamamlamasını sağlayan Araçtan Öde sistemi, araçlarında çocukla seyahat edenlere, bedensel engellilere, zamanı değerli çalışanlara ve ödeme yaparken kask-eldiven çıkartmak istemeyen tüm motosiklet kullanıcılarına büyük kolaylık sağlayacak.

Anlaşmalı Aytemiz istasyonlarında devreye alınan Araçtan Öde sistemi sayesinde Aytemiz müşterileri, Aytemiz Kart’larını istedikleri bankanın kredi kartlarıyla eşleştirerek, araçlarından inmeden akaryakıt veya LPG alımı yapabilecek. Araçtan Öde sistemi sayesinde çok daha hızlı şekilde yakıt alımı gerçekleştirerek vakit kazanan kullanıcılar, koltuklarından ayrılmadan alışverişlerini konforlu bir şekilde tamamlayacak.

Araçtan Öde sistemi, araçlarında çocukla seyahat edenlere, bedensel engellilere, zamanı değerli çalışanlara ve ödeme yaparken kask-eldiven çıkartmak istemeyen tüm motosiklet kullanıcılarına büyük kolaylık sağlayacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazeteenerji.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.