BAE Petrol Üretimini Artıracağını Duyurdu

DÜNYADAN (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 12.03.2020 - 11:50, Güncelleme: 12.03.2020 - 11:50 3149+ kez okundu.
 

BAE Petrol Üretimini Artıracağını Duyurdu

Suudi Arabistan'ın ardından Birleşik Arap Emirlikleri de Nisan ayında petrol üretimini rekor seviyeye çıkaracaklarını duyurdu.

Suudi Arabistan'ın ardından Birleşik Arap Emirlikleri de Nisan  ayında petrol üretimini rekor seviyeye çıkaracaklarını duyurdu. Bu iki Körfez ülkesinin petrol üretimlerini Nisan'da rekor seviyelere  çıkarmaları küresel petrol arzını 23,6 milyon varil/gün yükseltecek.   BAE ulusal petrol şirketi ADNOC yaptığı açıklamada, Nisan ayında günlük  petrol arzını 4 milyon varil/günün üzerine çıkaracaklarını ve daha önce 2030 olarak ortaya konan üretimin 5 milyon varil/güne çıkarılması  hedefinin öne çekileceğini belirtti.   Rusya’da yaptığı açıklamada, petrol şirketlerinin üretimi 300 bin varil/gün artıracaklarını ve üretim artışının 500 bin varil/güne  kadar çıkabileceğini ifade etmişti.
Suudi Arabistan'ın ardından Birleşik Arap Emirlikleri de Nisan ayında petrol üretimini rekor seviyeye çıkaracaklarını duyurdu.

Suudi Arabistan'ın ardından Birleşik Arap Emirlikleri de Nisan  ayında petrol üretimini rekor seviyeye çıkaracaklarını duyurdu. Bu iki Körfez ülkesinin petrol üretimlerini Nisan'da rekor seviyelere  çıkarmaları küresel petrol arzını 23,6 milyon varil/gün yükseltecek.

 

BAE ulusal petrol şirketi ADNOC yaptığı açıklamada, Nisan ayında günlük  petrol arzını 4 milyon varil/günün üzerine çıkaracaklarını ve daha önce 2030 olarak ortaya konan üretimin 5 milyon varil/güne çıkarılması  hedefinin öne çekileceğini belirtti.

 

Rusya’da yaptığı açıklamada, petrol şirketlerinin üretimi 300 bin varil/gün artıracaklarını ve üretim artışının 500 bin varil/güne  kadar çıkabileceğini ifade etmişti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazeteenerji.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

deneme bonusu veren siteler