Başkent EDAŞ Bakım ve Onarım Hedeflerini Gerçekleştirdi

GÜNCEL 20.04.2022 - 11:07, Güncelleme: 20.04.2022 - 11:28 4034+ kez okundu.
 

Başkent EDAŞ Bakım ve Onarım Hedeflerini Gerçekleştirdi

Başkent EDAŞ, yaptığı bakım ve onarımlarla bu yılın ilk 3 ayında koyduğu hedefleri başarıyla gerçekleştirdi.

Başkent Elektrik Dağıtım AŞ (Başkent EDAŞ), Ankara, Bartın, Çankırı, Karabük, Kastamonu, Kırıkkale ve Zonguldak'ta, yılın ilk çeyreğinde enerji nakil hattı şebeke güçlendirme ve yenileme, iletken yenileme, havai hatların izolasyonu, münferit ağaç budalama ve trafo binaları çevresi düzenleme gibi işlemleri bakım faaliyetleri çerçevesinde tamamladı. Başkent EDAŞ, Ankara'da hizmet verdiği 20 bin 186 trafo ve 63 bin 759 kilometre hat uzunluğunda sürdürülebilir ve kesintisiz enerji sağlanabilmesi amacıyla bakım, yenileme ve yatırım çalışmaları yaptı. Ankara'nın çeşitli ilçelerinde 24 bin 40 ayıdnlatma armatörünün bakımını gerçekleştiren Başkent EDAŞ ekipleri, bölgede 893 pano ile 263 trafo ve 77 dağıtım merkezini de elden geçirdi. Ayrıca kentte 350 kilometrelik hattın bakımını tamamladı.
Başkent EDAŞ, yaptığı bakım ve onarımlarla bu yılın ilk 3 ayında koyduğu hedefleri başarıyla gerçekleştirdi.

Başkent Elektrik Dağıtım AŞ (Başkent EDAŞ), Ankara, Bartın, Çankırı, Karabük, Kastamonu, Kırıkkale ve Zonguldak'ta, yılın ilk çeyreğinde enerji nakil hattı şebeke güçlendirme ve yenileme, iletken yenileme, havai hatların izolasyonu, münferit ağaç budalama ve trafo binaları çevresi düzenleme gibi işlemleri bakım faaliyetleri çerçevesinde tamamladı.

Başkent EDAŞ, Ankara'da hizmet verdiği 20 bin 186 trafo ve 63 bin 759 kilometre hat uzunluğunda sürdürülebilir ve kesintisiz enerji sağlanabilmesi amacıyla bakım, yenileme ve yatırım çalışmaları yaptı. Ankara'nın çeşitli ilçelerinde 24 bin 40 ayıdnlatma armatörünün bakımını gerçekleştiren Başkent EDAŞ ekipleri, bölgede 893 pano ile 263 trafo ve 77 dağıtım merkezini de elden geçirdi. Ayrıca kentte 350 kilometrelik hattın bakımını tamamladı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazeteenerji.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.