Başkent EDAŞ, Kastamonu'da Bakım, Onarım ve Yatırımlarını Sürdürdü

ŞİRKET 21.11.2022 - 12:36, Güncelleme: 21.11.2022 - 12:42 1987+ kez okundu.
 

Başkent EDAŞ, Kastamonu'da Bakım, Onarım ve Yatırımlarını Sürdürdü

Başkent EDAŞ, Kastamonu'da sürdürülebilir ve kesintisiz elektrik dağıtımı kapsamında yılın 9 ayında bakım, yenileme ve yatırım çalışmalarını sürdürdü.

Şirketten yapılan açıklamaya göre, Başkent EDAŞ, yaklaşan kış koşullarının şebeke üzerindeki olumsuz etkilerini en aza indirmek amacıyla Kastamonu’da hizmet verdiği 4 bin 738 trafo ve 21 bin 652 kilometre uzunluğundaki hatta bakım, yenileme ve yatırım çalışmaları gerçekleştirdi. Merkez, Devrekani, Seydiler, Ağlı, Araç, İhsangazi, Çatalzeytin, Bozkurt, İnebolu, Abana, Doğanyurt, Taşköprü, Hanönü, Tosya, Cide, Şenpazar, Azdavay, Pınarbaşı, Daday ve Küre ilçelerinde 3 bin 765 aydınlatma armatürünün bakımını gerçekleştiren Başkent EDAŞ ekipleri, bölgede 36 pano ile 25 trafo merkezini de elden geçirdi. Ayrıca, kentte 1,7 kilometrelik hattın bakımı da tamamlandı. Kastamonu'da 306 binden fazla müşterisine daha iyi hizmet vermek amacıyla toplam 76 kilometrelik yeni kablo döşeyen Başkent EDAŞ ekipleri, bölgede 816 yeni aydınlatma armatürü ile 64 adet pano ve 28 trafo merkezi montajını da tamamladı. Böylece söz konusu bakım, onarım ve yatırım rakamları ile şirket, 2022 yılının 9 ayına yönelik hedeflerini gerçekleştirdi. Enerjisa Dağıtım Şirketleri’nin Toroslar EDAŞ ve Ayedaş ile birlikte elektrik dağıtımındaki 3 şirketinden biri olan Başkent EDAŞ, Ankara, Çankırı, Kırıkkale, Bartın, Kastamonu, Zonguldak ve Karabük illerinde faaliyetlerini sürdürüyor.
Başkent EDAŞ, Kastamonu'da sürdürülebilir ve kesintisiz elektrik dağıtımı kapsamında yılın 9 ayında bakım, yenileme ve yatırım çalışmalarını sürdürdü.

Şirketten yapılan açıklamaya göre, Başkent EDAŞ, yaklaşan kış koşullarının şebeke üzerindeki olumsuz etkilerini en aza indirmek amacıyla Kastamonu’da hizmet verdiği 4 bin 738 trafo ve 21 bin 652 kilometre uzunluğundaki hatta bakım, yenileme ve yatırım çalışmaları gerçekleştirdi.

Merkez, Devrekani, Seydiler, Ağlı, Araç, İhsangazi, Çatalzeytin, Bozkurt, İnebolu, Abana, Doğanyurt, Taşköprü, Hanönü, Tosya, Cide, Şenpazar, Azdavay, Pınarbaşı, Daday ve Küre ilçelerinde 3 bin 765 aydınlatma armatürünün bakımını gerçekleştiren Başkent EDAŞ ekipleri, bölgede 36 pano ile 25 trafo merkezini de elden geçirdi. Ayrıca, kentte 1,7 kilometrelik hattın bakımı da tamamlandı.

Kastamonu'da 306 binden fazla müşterisine daha iyi hizmet vermek amacıyla toplam 76 kilometrelik yeni kablo döşeyen Başkent EDAŞ ekipleri, bölgede 816 yeni aydınlatma armatürü ile 64 adet pano ve 28 trafo merkezi montajını da tamamladı.

Böylece söz konusu bakım, onarım ve yatırım rakamları ile şirket, 2022 yılının 9 ayına yönelik hedeflerini gerçekleştirdi.

Enerjisa Dağıtım Şirketleri’nin Toroslar EDAŞ ve Ayedaş ile birlikte elektrik dağıtımındaki 3 şirketinden biri olan Başkent EDAŞ, Ankara, Çankırı, Kırıkkale, Bartın, Kastamonu, Zonguldak ve Karabük illerinde faaliyetlerini sürdürüyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazeteenerji.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.