Başkentgaz, Nallıhan'a Ekimde Doğalgaz Hizmeti Sağlayacak

DOĞALGAZ 17.06.2021 - 12:28, Güncelleme: 17.06.2021 - 12:28 6393+ kez okundu.
 

Başkentgaz, Nallıhan'a Ekimde Doğalgaz Hizmeti Sağlayacak

Başkentgaz, 2021 yılı yatırım planı kapsamında Ankara'nın Nallıhan ilçesinde ekimde doğalgaz arzı sağlamaya hazırlanıyor.

Başkentgaz’dan yapılan açıklamaya göre, Türkiye'de doğalgaz kullanıcıların yüzde 11'ine hizmet götüren Başkentgaz, 12 milyon lira yatırımla Nallıhan'ın 6 mahallesinde 3 bin 261 konuta doğalgaz ulaştıracak. Açıklamada görüşlerine yer verilen Başkentgaz Genel Müdürü Asım Yüksel, doğalgaz ile ilçe halkına daha konforlu bir ısınma fırsatı sunacaklarına işaret ederek, "2021 yatırım yılı kapsamında Nallıhan ilçemizde 30 bin metre polietilen ana hat, 10 bin metre servis hattı, bin 500 metre çelik hat yatırımına başladık. Bu yatırım ile Ankara'nın doğalgaz gitmemiş 5 ilçesinin en büyüğü olan Nallıhan'da 6 mahalleye hizmet vermeye başlamış olacağız. Aliağa Mahallesi, Atatürk Mahallesi, Nasuh Paşa Mahallesi, Yazı Mahallesi, Hacı Bey ve 100.Yıl mahallelerinde yaklaşık 800 bina, 3 bin 261 konuta ekimde gaz arzının sağlamayı öngörüyoruz. Ayrıca 400 ticari işletmenin önünden de hatlarımız geçecek."dedi. Öte yandan, Nallıhan'da doğalgaz abonelik işlemleri Başkentgaz Mobil araçlarıyla yapılabilecek. Başvuru ve abonelik işlemleri için haftanın bir günü Başkentgaz Mobil aracı ilçeye giderek yerinde hizmet verecek.
Başkentgaz, 2021 yılı yatırım planı kapsamında Ankara'nın Nallıhan ilçesinde ekimde doğalgaz arzı sağlamaya hazırlanıyor.

Başkentgaz’dan yapılan açıklamaya göre, Türkiye'de doğalgaz kullanıcıların yüzde 11'ine hizmet götüren Başkentgaz, 12 milyon lira yatırımla Nallıhan'ın 6 mahallesinde 3 bin 261 konuta doğalgaz ulaştıracak.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Başkentgaz Genel Müdürü Asım Yüksel, doğalgaz ile ilçe halkına daha konforlu bir ısınma fırsatı sunacaklarına işaret ederek, "2021 yatırım yılı kapsamında Nallıhan ilçemizde 30 bin metre polietilen ana hat, 10 bin metre servis hattı, bin 500 metre çelik hat yatırımına başladık. Bu yatırım ile Ankara'nın doğalgaz gitmemiş 5 ilçesinin en büyüğü olan Nallıhan'da 6 mahalleye hizmet vermeye başlamış olacağız. Aliağa Mahallesi, Atatürk Mahallesi, Nasuh Paşa Mahallesi, Yazı Mahallesi, Hacı Bey ve 100.Yıl mahallelerinde yaklaşık 800 bina, 3 bin 261 konuta ekimde gaz arzının sağlamayı öngörüyoruz. Ayrıca 400 ticari işletmenin önünden de hatlarımız geçecek."dedi.

Öte yandan, Nallıhan'da doğalgaz abonelik işlemleri Başkentgaz Mobil araçlarıyla yapılabilecek. Başvuru ve abonelik işlemleri için haftanın bir günü Başkentgaz Mobil aracı ilçeye giderek yerinde hizmet verecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazeteenerji.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.