Baymak’tan Uzaktan Görüntülü Teknik Servis Hizmeti

DOĞALGAZ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 03.04.2020 - 11:59, Güncelleme: 03.04.2020 - 11:59 2724+ kez okundu.
 

Baymak’tan Uzaktan Görüntülü Teknik Servis Hizmeti

Koronavirüs (COVİD-19) salgınının etkisini devam ettirdiği şu günlerde, Baymak iki önemli uygulamayı devreye aldı.

Koronavirüs (COVİD-19) salgınının etkisini devam ettirdiği şu günlerde, Baymak iki önemli uygulamayı devreye aldı. Müşterilerinin talepleri için WhatsApp destek hattı ile hizmet vermeye başlayan Baymak aynı zamanda küçük arızaların uzaktan video bağlantısı yardımıyla çözümüne destek verecek.   Baymak, tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs (Covid-19) salgınıyla mücadele çalışmaları kapsamında müşterilerinin ve çalışanlarının sağlığını koruyacak tedbirleler almaya devam ediyor. Bu zorlu süreçte online olarak hizmet vererek müşterilerine kesintisiz servis desteği sunan şirket, iki yenilikçi uygulamayı devreye aldı.   Uzaktan Destek İle Sorun Çözme   Baymak müşterilerine servis hizmeti beklemeden de küçük arızaların giderilmesi için çözüm sunuyor. Uzaktan destek sisteminden yararlanmak isteyenlerin çağrı merkezini arayarak, iletilen kısa mesaj içerisindeki bağlantı linkine tıklayıp, kamera erişiminize izin vermesi gerekiyor. Görüntüleme sayesinde Baymak operatörleri, arızayla ilgili yönlendirmede bulunarak sorunun çözülmesini sağlıyor.   Whatsapp Hattında Birebir Görüşme   Baymak kullanıcıları aynı zamanda Whatsapp üzerinden ilk çalıştırma – arıza- montaj – bakım hizmet tipleri için servis talebinde bulunabiliyor veya teknik destek alabiliyor. Baymak’ın web sitesinde yer alan WhatsApp destek hattı üzerinden müşterilerinin servis talepleri hızlı ve etkin bir şekilde 7/24 yanıtlanıyor. Ayrıca Pazartesi – Cumartesi günlerinde 08:00 – 17:30 arasında canlı destek hizmetinin bulunduğu uygulama kapsamında, tüketicilerin servis ihtiyaçlarına yönelik soruları birebir görüşmelerle yanıtlanıyor.
Koronavirüs (COVİD-19) salgınının etkisini devam ettirdiği şu günlerde, Baymak iki önemli uygulamayı devreye aldı.

Koronavirüs (COVİD-19) salgınının etkisini devam ettirdiği şu günlerde, Baymak iki önemli uygulamayı devreye aldı. Müşterilerinin talepleri için WhatsApp destek hattı ile hizmet vermeye başlayan Baymak aynı zamanda küçük arızaların uzaktan video bağlantısı yardımıyla çözümüne destek verecek.

 

Baymak, tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs (Covid-19) salgınıyla mücadele çalışmaları kapsamında müşterilerinin ve çalışanlarının sağlığını koruyacak tedbirleler almaya devam ediyor. Bu zorlu süreçte online olarak hizmet vererek müşterilerine kesintisiz servis desteği sunan şirket, iki yenilikçi uygulamayı devreye aldı.

 

Uzaktan Destek İle Sorun Çözme

 

Baymak müşterilerine servis hizmeti beklemeden de küçük arızaların giderilmesi için çözüm sunuyor. Uzaktan destek sisteminden yararlanmak isteyenlerin çağrı merkezini arayarak, iletilen kısa mesaj içerisindeki bağlantı linkine tıklayıp, kamera erişiminize izin vermesi gerekiyor. Görüntüleme sayesinde Baymak operatörleri, arızayla ilgili yönlendirmede bulunarak sorunun çözülmesini sağlıyor.

 

Whatsapp Hattında Birebir Görüşme

 

Baymak kullanıcıları aynı zamanda Whatsapp üzerinden ilk çalıştırma – arıza- montaj – bakım hizmet tipleri için servis talebinde bulunabiliyor veya teknik destek alabiliyor. Baymak’ın web sitesinde yer alan WhatsApp destek hattı üzerinden müşterilerinin servis talepleri hızlı ve etkin bir şekilde 7/24 yanıtlanıyor. Ayrıca Pazartesi – Cumartesi günlerinde 08:00 – 17:30 arasında canlı destek hizmetinin bulunduğu uygulama kapsamında, tüketicilerin servis ihtiyaçlarına yönelik soruları birebir görüşmelerle yanıtlanıyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazeteenerji.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.