BEDAŞ Çalışma Saatlerini Yeniden Düzenledi

ŞİRKET 15.04.2021 - 12:09, Güncelleme: 15.04.2021 - 12:09 3894+ kez okundu.
 

BEDAŞ Çalışma Saatlerini Yeniden Düzenledi

Boğaziçi Elektrik Dağıtım A.Ş. (BEDAŞ) Müşteri Operasyon ve Destek Merkezlerinin (MOD) çalışma saatlerini yeniden düzenledi.

Şirketten yapılan açıklamaya göre, Kovid-19 salgınına yeni önlemler çerçevesinde Boğaziçi Elektrik Dağıtım A.Ş. de (BEDAŞ)  Müşteri Operasyon ve Destek Merkezlerinin (MOD) çalışma saatlerini yeniden düzenledi. Buna göre bugünden itibaren (15 Nisan Perşembe) tüm MOD’lar müşterilerine 8.00-12.30 ile 13.00-17.00 saatleri arasında hizmet verecek.   Tüm dünyayı etkisi altına alan Kovid-19 salgınının Mart 2020’de Türkiye’de de görülmesinin hemen ardından acil eylem planını devreye alan BEDAŞ, bir yandan müşterilerinin taleplerine yanıt verirken hem müşterilerinin hem de çalışanlarının sağlığını en üst düzeyde korumayı hedefliyor.    BEDAŞ, Türkiye’yi de etkisi altına alan Kovid-19 salgınına karşı çalışanları ve müşterilerinin güvenliği için Dünya Sağlık Örgütü ve Sağlık Bakanlığı’nın talimatlarını geçen yıldan bu yana büyük bir özenle uygulamaya devam ediyor. İstanbul Avrupa Yakası’nda 5.2 milyondan fazla aboneye elektrik dağıtım hizmeti veren BEDAŞ, çalışan ve abonelerinin sağlığı için genel müdürlük, tüm şirket binaları ve işletme müdürlüklerinde dezenfeksiyon çalışmalarını, maske ve mesafe kurallarını taviz vermeden uyguluyor.   
Boğaziçi Elektrik Dağıtım A.Ş. (BEDAŞ) Müşteri Operasyon ve Destek Merkezlerinin (MOD) çalışma saatlerini yeniden düzenledi.

Şirketten yapılan açıklamaya göre, Kovid-19 salgınına yeni önlemler çerçevesinde Boğaziçi Elektrik Dağıtım A.Ş. de (BEDAŞ)  Müşteri Operasyon ve Destek Merkezlerinin (MOD) çalışma saatlerini yeniden düzenledi. Buna göre bugünden itibaren (15 Nisan Perşembe) tüm MOD’lar müşterilerine 8.00-12.30 ile 13.00-17.00 saatleri arasında hizmet verecek.  

Tüm dünyayı etkisi altına alan Kovid-19 salgınının Mart 2020’de Türkiye’de de görülmesinin hemen ardından acil eylem planını devreye alan BEDAŞ, bir yandan müşterilerinin taleplerine yanıt verirken hem müşterilerinin hem de çalışanlarının sağlığını en üst düzeyde korumayı hedefliyor.   

BEDAŞ, Türkiye’yi de etkisi altına alan Kovid-19 salgınına karşı çalışanları ve müşterilerinin güvenliği için Dünya Sağlık Örgütü ve Sağlık Bakanlığı’nın talimatlarını geçen yıldan bu yana büyük bir özenle uygulamaya devam ediyor. İstanbul Avrupa Yakası’nda 5.2 milyondan fazla aboneye elektrik dağıtım hizmeti veren BEDAŞ, çalışan ve abonelerinin sağlığı için genel müdürlük, tüm şirket binaları ve işletme müdürlüklerinde dezenfeksiyon çalışmalarını, maske ve mesafe kurallarını taviz vermeden uyguluyor. 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazeteenerji.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.