Benzin Mazot ve LPG’ye İndirim Gelecek mi?

GÜNCEL 01.12.2021 - 15:02, Güncelleme: 01.12.2021 - 15:02 6971+ kez okundu.
 

Benzin Mazot ve LPG’ye İndirim Gelecek mi?

Motorine dün gelen indirimden sonra ve brent petrol fiyatının düşmesi akıllara benzin, mazot ve LPG’ye de indirim yapılacak mı sorusunu getirdi. Peki benzin, mazot ve LPG’ye indirim gelecek mi?

Brent petrol fiyatının 24 Ağustos’tan beri ilk kez 69 doların altına düşmesi akıllara o malum soruyu getirdi. Motorinin litre başına getirilen 44 kuruşluk indirimi benzin, mazot ve LPG için de umut ediliyor. Bu gece yarısından itibaren yani 1 Kasım Çarşambayı 2 Kasım perşembeye bağlayan gecede benzinde 58 kuruş, LPG otogazda 44 kuruş indirim bekleniyor. Motorinin ardından benzin ve LPG otogaza da indirim bekleniyor. 2 Aralık 2021 tarihinden geçerli olmak üzere benzinin litre fiyatına 58 kuruş ve LPG otogaza 44 kuruş indirim yapılması bekleniyor. Dolar kurunda yaşanan artış ile birlikte petrol fiyatları da yükselişe geçmişti. Uzun süredir beklenen indirim haberi dün motorine geldi. Art arda gelen zam haberlerinden bitkin düşen araç sahipleri derin bir nefes aldı. Aynı indirim haberi benzin, motorin ve LPG için de geldi. Bu gece yarısından sonra geçerli olmak üzere benzinde 58 kuruş, LPG otogazda 44 kuruş indirim bekleniyor.
Motorine dün gelen indirimden sonra ve brent petrol fiyatının düşmesi akıllara benzin, mazot ve LPG’ye de indirim yapılacak mı sorusunu getirdi. Peki benzin, mazot ve LPG’ye indirim gelecek mi?

Brent petrol fiyatının 24 Ağustos’tan beri ilk kez 69 doların altına düşmesi akıllara o malum soruyu getirdi. Motorinin litre başına getirilen 44 kuruşluk indirimi benzin, mazot ve LPG için de umut ediliyor. Bu gece yarısından itibaren yani 1 Kasım Çarşambayı 2 Kasım perşembeye bağlayan gecede benzinde 58 kuruş, LPG otogazda 44 kuruş indirim bekleniyor. Motorinin ardından benzin ve LPG otogaza da indirim bekleniyor. 2 Aralık 2021 tarihinden geçerli olmak üzere benzinin litre fiyatına 58 kuruş ve LPG otogaza 44 kuruş indirim yapılması bekleniyor.

Dolar kurunda yaşanan artış ile birlikte petrol fiyatları da yükselişe geçmişti. Uzun süredir beklenen indirim haberi dün motorine geldi. Art arda gelen zam haberlerinden bitkin düşen araç sahipleri derin bir nefes aldı. Aynı indirim haberi benzin, motorin ve LPG için de geldi. Bu gece yarısından sonra geçerli olmak üzere benzinde 58 kuruş, LPG otogazda 44 kuruş indirim bekleniyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazeteenerji.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.