Bosch Termoteknoloji, “Buhar Kazanı Sistemleri İçin Planlama Kitabı”nı Yayınladı

DOĞALGAZ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 06.04.2020 - 16:24, Güncelleme: 06.04.2020 - 16:24 3545+ kez okundu.
 

Bosch Termoteknoloji, “Buhar Kazanı Sistemleri İçin Planlama Kitabı”nı Yayınladı

Bosch Termoteknoloji, endüstriyel sistemlerdeki 150 yıllık endüstriyel kazan teknolojisi tecrübesini ‘Buhar Kazanı Sistemleri için Planlama Kitabı’nda paylaştı.

Bosch Termoteknoloji, Ticari ve Endüstriyel alandaki buhar ve sıcak su kazanları, havalandırma ve soğutma sistemleri ürünlerini müşterileriyle buluşturarak onlara ihtiyaçları olan yüksek verimli çözümleri sunuyor. Bu doğrultuda şirket, endüstriyel alandaki müşterilerinin buhar ile ilgili tüm sorularının yanıtlarını bulabileceği bir kaynak olan ve endüstriyel sistemler alanında sunduğu çözümleri aktardığı “Buhar Kazanı Sistemleri için Planlama Kitabı”nı hazırladı.   Buhar kazanları hakkında geniş teknik bilgi içeren planlama kitabında; Bosch’un endüstriyel sistemlerdeki uzmanlığıyla ürünlerinin kalitesi, yüksek verimliliği ve güvenilir olması gibi özellikleri öne çıkıyor.   İçecekler, gıda, araç lastikleri, kağıt, bölgesel ısıtma veya ilaçlar gibi modern dünyada her tüketicinin ihtiyacı olan ürünlerin üretimlerinde “proses ısısı” kullanılıyor. Bu proses ısısının çoğunlukla buhar olarak bir Bosch (eski markası LOOS) endüstriyel kazan tarafından sağlandığını belirten Bosch profesyonelleri; endüstriyel kazanların sahip olduğu kalite, güvenilirlik ve uzun ömürlü olma özelliklerinin; üretim felsefelerinin temelini oluşturduğunu belirtiyor.   Günümüzde, küresel ısınma ve enerji kaynaklarının azalmasıyla yüksek verimli sistemler kurma hedefi daha da ön plana çıkıyor. Bosch Termoteknoloji Endüstriyel Sistemleri uzmanları; bu kapsamda tüm paydaşları, planlamacılar, saha mühendisleri ve uygulamacı firmalarına sunduğu buhar kazanları, ısı geri kazanım ekipmanları, otomasyon ve yenilebilir enerji sistem entegrasyonlarını kullanarak çevreyi ve değerli kaynakları koruduklarının altını çiziyor. Bu sayede sağlanan enerji tasarrufu ile ekipman yatırımları kendilerini çok kısa sürede amorti ediyor ve bu noktadan sonraki tasarruf hem yatırımcıları hem de işletmecileri motive ediyor.   Giderek daha karmaşık hal alan üretim sistemlerinin planlanmasının ve zorlayıcı tasarımların birbirine bağlı süreçlere, yük taleplerine ve buhar ihtiyacına tam uyumlu şekilde yapılması gerektiğini belirten profesyoneller; Buhar Kazanları Planlama Kitabı’nda buhar kazanı sistemlerinin sunduğu bu temelleri anlatıyor. Bununla birlikte süreci kolaylaştıran ve planlamadan kaynaklı hataları önlemeye yardımcı olan interaktif bir araç olan kitap, planlamanın sonrasında işletmeciler için buhar sistemini güvenli, verimli ve uzun ömürlü hale getirecek bilgileri de içeriyor.   Bosch profesyonelleri, Endüstriyel Sistemlerin 150 yıllık endüstriyel kazan teknolojisi tecrübelerini aktardıkları kitabın, buhar ile ilgili akla gelen her konuda başvurabilecek bir kaynak olmasını hedefliyor.   Buhar Kazanı Sistemleri için Planlama Kitabı’na bu linkten ulaşabilirsiniz. Bosch Ticari ve Endüstriyel ürünlerimiz hakkında detaylı bilgi için web sitemizi ziyaret edebilirsiniz.
Bosch Termoteknoloji, endüstriyel sistemlerdeki 150 yıllık endüstriyel kazan teknolojisi tecrübesini ‘Buhar Kazanı Sistemleri için Planlama Kitabı’nda paylaştı.

Bosch Termoteknoloji, Ticari ve Endüstriyel alandaki buhar ve sıcak su kazanları, havalandırma ve soğutma sistemleri ürünlerini müşterileriyle buluşturarak onlara ihtiyaçları olan yüksek verimli çözümleri sunuyor. Bu doğrultuda şirket, endüstriyel alandaki müşterilerinin buhar ile ilgili tüm sorularının yanıtlarını bulabileceği bir kaynak olan ve endüstriyel sistemler alanında sunduğu çözümleri aktardığı “Buhar Kazanı Sistemleri için Planlama Kitabı”nı hazırladı.

 

Buhar kazanları hakkında geniş teknik bilgi içeren planlama kitabında; Bosch’un endüstriyel sistemlerdeki uzmanlığıyla ürünlerinin kalitesi, yüksek verimliliği ve güvenilir olması gibi özellikleri öne çıkıyor.

 

İçecekler, gıda, araç lastikleri, kağıt, bölgesel ısıtma veya ilaçlar gibi modern dünyada her tüketicinin ihtiyacı olan ürünlerin üretimlerinde “proses ısısı” kullanılıyor. Bu proses ısısının çoğunlukla buhar olarak bir Bosch (eski markası LOOS) endüstriyel kazan tarafından sağlandığını belirten Bosch profesyonelleri; endüstriyel kazanların sahip olduğu kalite, güvenilirlik ve uzun ömürlü olma özelliklerinin; üretim felsefelerinin temelini oluşturduğunu belirtiyor.

 

Günümüzde, küresel ısınma ve enerji kaynaklarının azalmasıyla yüksek verimli sistemler kurma hedefi daha da ön plana çıkıyor. Bosch Termoteknoloji Endüstriyel Sistemleri uzmanları; bu kapsamda tüm paydaşları, planlamacılar, saha mühendisleri ve uygulamacı firmalarına sunduğu buhar kazanları, ısı geri kazanım ekipmanları, otomasyon ve yenilebilir enerji sistem entegrasyonlarını kullanarak çevreyi ve değerli kaynakları koruduklarının altını çiziyor. Bu sayede sağlanan enerji tasarrufu ile ekipman yatırımları kendilerini çok kısa sürede amorti ediyor ve bu noktadan sonraki tasarruf hem yatırımcıları hem de işletmecileri motive ediyor.

 

Giderek daha karmaşık hal alan üretim sistemlerinin planlanmasının ve zorlayıcı tasarımların birbirine bağlı süreçlere, yük taleplerine ve buhar ihtiyacına tam uyumlu şekilde yapılması gerektiğini belirten profesyoneller; Buhar Kazanları Planlama Kitabı’nda buhar kazanı sistemlerinin sunduğu bu temelleri anlatıyor. Bununla birlikte süreci kolaylaştıran ve planlamadan kaynaklı hataları önlemeye yardımcı olan interaktif bir araç olan kitap, planlamanın sonrasında işletmeciler için buhar sistemini güvenli, verimli ve uzun ömürlü hale getirecek bilgileri de içeriyor.

 

Bosch profesyonelleri, Endüstriyel Sistemlerin 150 yıllık endüstriyel kazan teknolojisi tecrübelerini aktardıkları kitabın, buhar ile ilgili akla gelen her konuda başvurabilecek bir kaynak olmasını hedefliyor.

 

Buhar Kazanı Sistemleri için Planlama Kitabı’na bu linkten ulaşabilirsiniz. Bosch Ticari ve Endüstriyel ürünlerimiz hakkında detaylı bilgi için web sitemizi ziyaret edebilirsiniz.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazeteenerji.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.