BOTAŞ Dörtyol - Ceyhan Pompa İstasyonu ve Ham Petrol Boru Hattı Yapımı için İhale Açtı

GÜNCEL (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 28.04.2020 - 11:54, Güncelleme: 28.04.2020 - 11:54 3377+ kez okundu.
 

BOTAŞ Dörtyol - Ceyhan Pompa İstasyonu ve Ham Petrol Boru Hattı Yapımı için İhale Açtı

Boru Hatları ile Petrol Taşıma A.Ş. (BOTAŞ), “Dörtyol-Ceyhan Pompa İstasyonu ve Ham Petrol Boru Hattı” yapım işi ihalesini 30 Nisan'da gerçekleştirecek.

Boru Hatları ile Petrol Taşıma A.Ş. (BOTAŞ) Genel Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilecek olan, “Dörtyol - Ceyhan Pompa İstasyonu ve Ham Petrol Boru Hattı Yapımı" ihalesi 30 Nisan'da gerçekleştirecek.   BOTAŞ'ın konu ile ilgili ilanına göre, Dörtyol-Ceyhan Pompa İstasyonu Ve Ham Petrol Boru Hattı Yapım İşi  4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecek  olup, teklifler sadece elektronik ortamda EKAP üzerinden alınacak.   İhalenin niteliği BOTAŞ Dörtyol Terminalinde tesis edilecek 2+1 Pompa Sistemi ile yaklaşık olarak 36.793 metre (eğik mesafe)  uzunluğunda 20 inch çapında ham petrol boru hattı sistemi yapımı  olarak gösterildi. İhale saat 14.00'te gerçekleştirilecek.
Boru Hatları ile Petrol Taşıma A.Ş. (BOTAŞ), “Dörtyol-Ceyhan Pompa İstasyonu ve Ham Petrol Boru Hattı” yapım işi ihalesini 30 Nisan'da gerçekleştirecek.

Boru Hatları ile Petrol Taşıma A.Ş. (BOTAŞ) Genel Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilecek olan, “Dörtyol - Ceyhan Pompa İstasyonu ve Ham Petrol Boru Hattı Yapımı" ihalesi 30 Nisan'da gerçekleştirecek.

 

BOTAŞ'ın konu ile ilgili ilanına göre, Dörtyol-Ceyhan Pompa İstasyonu Ve Ham Petrol Boru Hattı Yapım İşi  4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecek  olup, teklifler sadece elektronik ortamda EKAP üzerinden alınacak.

 

İhalenin niteliği BOTAŞ Dörtyol Terminalinde tesis edilecek 2+1 Pompa Sistemi ile yaklaşık olarak 36.793 metre (eğik mesafe)  uzunluğunda 20 inch çapında ham petrol boru hattı sistemi yapımı  olarak gösterildi. İhale saat 14.00'te gerçekleştirilecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazeteenerji.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

deneme bonusu veren siteler