BP Türkiye Ülke Başkanı Tümkan Işıltan Oldu

ŞİRKET 28.12.2020 - 15:48, Güncelleme: 28.12.2020 - 15:48 2891+ kez okundu.
 

BP Türkiye Ülke Başkanı Tümkan Işıltan Oldu

BP Türkiye'nin ülke başkanlığı görevine Tümkan Işıltan getirildi.

BP Türkiye’nin yeni ülke başkanı Tümkan Işıltan oldu. Işıltan, 2017 yılından bu yana bp Türkiye Finans Direktörü ve temmuz ayından bu yana ise bp Perakende Operasyonları Direktörü olarak görev yapıyordu. BP Türkiye'den yapılan açıklamaya göre, şirketin ülkedeki üst düzey temsilcisi olarak BP stratejilerinin hayata geçirilmesini sağlayacak ve tüm iş kolları adına dış ilişkilerin yürütülmesini destekleyecek Işıltan, yeni görevine 1 Ocak itibarıyla başlayacak. BP ailesine 2000 yılında finansal analist olarak katılan ve Türkiye ile Avrupa'da bir çok görev üstlenen Işıltan sırasıyla, performans müdürlüğü ve finans kontrolörlüğü, Akdeniz Bölgesi konsolidasyon ve raporlama müdürlüğü, Akdeniz Bölgesi sadakat programları müdürlüğü, strateji direktörlüğü, finans direktörlüğü ve perakende operasyon direktörlüğü görevlerini icra etti.
BP Türkiye'nin ülke başkanlığı görevine Tümkan Işıltan getirildi.

BP Türkiye’nin yeni ülke başkanı Tümkan Işıltan oldu. Işıltan, 2017 yılından bu yana bp Türkiye " class="text-dark font-weight-bold" target="_blank"> bp Türkiye Finans Direktörü ve temmuz ayından bu yana ise bp Perakende Operasyonları Direktörü olarak görev yapıyordu.

BP Türkiye'den yapılan açıklamaya göre, şirketin ülkedeki üst düzey temsilcisi olarak BP stratejilerinin hayata geçirilmesini sağlayacak ve tüm iş kolları adına dış ilişkilerin yürütülmesini destekleyecek Işıltan, yeni görevine 1 Ocak itibarıyla başlayacak.

BP ailesine 2000 yılında finansal analist olarak katılan ve Türkiye ile Avrupa'da bir çok görev üstlenen Işıltan sırasıyla, performans müdürlüğü ve finans kontrolörlüğü, Akdeniz Bölgesi konsolidasyon ve raporlama müdürlüğü, Akdeniz Bölgesi sadakat programları müdürlüğü, strateji direktörlüğü, finans direktörlüğü ve perakende operasyon direktörlüğü görevlerini icra etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazeteenerji.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

deneme bonusu veren siteler