Bursagaz'a 2 Yeni Atama

PETROL - LPG (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 25.05.2019 - 19:49, Güncelleme: 25.05.2019 - 19:49 3202+ kez okundu.
 

Bursagaz'a 2 Yeni Atama

EWE Turkey Holding şirketlerinden Bursagaz'da iki önemli atama gerçekleşti.

EWE Turkey Holding şirketlerinden Bursagaz’da iki önemli atama gerçekleşti. İnsan Kaynakları Müdürü olarak Bige Tınmazsoy Susuzlu atanırken, Kurumsal İletişim Yöneticisi görevi de Gamze Demirbaş Çelebi’ye verildi.   Bige Tınmazsoy Susuzlu, ÜÇGE AŞ’de İnsan Kaynakları Uzmanı ve İnsan Kaynakları Yöneticisi pozisyonlarında çalıştıktan sonra, Coşkunöz Holding Organizasyonel Gelişim Kısım Müdürü olarak kariyerine devam etti. Merkezi İK Projesi, İş Değerleme ve Performans Değerlendirme sisteminin kurulması projelerinden sonra 2010 yılında İnsan Kaynakları Müdürü olarak atandı. 2014 yılında Kurumsal İletişim fonksiyonunun da kendisine bağlanmasının ardından 2016 yılına kadar İnsan Kaynakları ve Kurumsal İletişim Direktörlüğü görevini yürüttü.   ODTÜ Mezunları Derneği üyesi ve Peryön Güney Marmara Şubesi Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı görevini halen sürdüren ve Bursagaz ailesine katılmaktan dolayı mutlu olduğunu belirten Susuzlu,  yeni göreviyle ilgili “Enerji sektörünün en önemli dinamiklerinden biri olan insan kaynağının sürekli gelişim ile hizmet kalitesine etki edecek şekilde değerlendirilmesi ve aynı zamanda mutlu ve yetkilendirilmiş çalışanlar ile büyük bir aile olmanın keyfini yaşayacağımız projelere hep birlikte imza atacağız.” dedi.   Gamze Demirbaş Çelebi ise Galatasaray Üniversitesi İletişim Fakültesi’ni 2009, Galatasaray Üniversitesi Stratejik İletişim ve Halkla İlişkiler Mastır’ını 2010 yılında tamamladıktan sonra, eğitiminin bir bölümünü Paris Sorbonne Üniversitesi’nde aldı. Renault Mais Genel Müdürlüğü’nde İletişim ve Pazarlama departmanlarında görev aldıktan sonra Motto Professional Services ajansında İletişim Koordinatörü olarak çalıştı. Çelebi, bu süreçte birçok ulusal markaya iletişim hizmeti sağladı. Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin Bilim ve Teknoloji Merkezi’nde Kurumsal İletişim Uzmanı olarak çalıştıktan sonra Sönmez Medya’da Kurumsal İletişim Yöneticiliği görevini üstlendi. Bursa İş Kadınları Derneği BUİKAD’ın ve Bursa Halkla İlişkiler Derneği BHİD’in üyesi olan Çelebi, İngilizce ve Fransızca biliyor, evli ve bir kız çocuğu annesi.
EWE Turkey Holding şirketlerinden Bursagaz'da iki önemli atama gerçekleşti.

EWE Turkey Holding şirketlerinden Bursagaz’da iki önemli atama gerçekleşti. İnsan Kaynakları Müdürü olarak Bige Tınmazsoy Susuzlu atanırken, Kurumsal İletişim Yöneticisi görevi de Gamze Demirbaş Çelebi’ye verildi.

 

Bige Tınmazsoy Susuzlu, ÜÇGE AŞ’de İnsan Kaynakları Uzmanı ve İnsan Kaynakları Yöneticisi pozisyonlarında çalıştıktan sonra, Coşkunöz Holding Organizasyonel Gelişim Kısım Müdürü olarak kariyerine devam etti. Merkezi İK Projesi, İş Değerleme ve Performans Değerlendirme sisteminin kurulması projelerinden sonra 2010 yılında İnsan Kaynakları Müdürü olarak atandı. 2014 yılında Kurumsal İletişim fonksiyonunun da kendisine bağlanmasının ardından 2016 yılına kadar İnsan Kaynakları ve Kurumsal İletişim Direktörlüğü görevini yürüttü.

 

ODTÜ Mezunları Derneği üyesi ve Peryön Güney Marmara Şubesi Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı görevini halen sürdüren ve Bursagaz ailesine katılmaktan dolayı mutlu olduğunu belirten Susuzlu,  yeni göreviyle ilgili “Enerji sektörünün en önemli dinamiklerinden biri olan insan kaynağının sürekli gelişim ile hizmet kalitesine etki edecek şekilde değerlendirilmesi ve aynı zamanda mutlu ve yetkilendirilmiş çalışanlar ile büyük bir aile olmanın keyfini yaşayacağımız projelere hep birlikte imza atacağız.” dedi.

 

Gamze Demirbaş Çelebi ise Galatasaray Üniversitesi İletişim Fakültesi’ni 2009, Galatasaray Üniversitesi Stratejik İletişim ve Halkla İlişkiler Mastır’ını 2010 yılında tamamladıktan sonra, eğitiminin bir bölümünü Paris Sorbonne Üniversitesi’nde aldı. Renault Mais Genel Müdürlüğü’nde İletişim ve Pazarlama departmanlarında görev aldıktan sonra Motto Professional Services ajansında İletişim Koordinatörü olarak çalıştı. Çelebi, bu süreçte birçok ulusal markaya iletişim hizmeti sağladı. Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin Bilim ve Teknoloji Merkezi’nde Kurumsal İletişim Uzmanı olarak çalıştıktan sonra Sönmez Medya’da Kurumsal İletişim Yöneticiliği görevini üstlendi. Bursa İş Kadınları Derneği BUİKAD’ın ve Bursa Halkla İlişkiler Derneği BHİD’in üyesi olan Çelebi, İngilizce ve Fransızca biliyor, evli ve bir kız çocuğu annesi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazeteenerji.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.