Bursagaz’ın Başlattığı Kampanyanın İlk Kazananları Ödüllerini Aldı

ŞİRKET (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 27.06.2019 - 11:51, Güncelleme: 27.06.2019 - 11:51 2577+ kez okundu.
 

Bursagaz’ın Başlattığı Kampanyanın İlk Kazananları Ödüllerini Aldı

Bursagaz’ın başlattığı “Tam Gaz” kampanyasında ilk haftanın kazananları ödüllerini aldı.

Bursa doğalgaz dağıtım şirketi Bursagaz’ın  başlattığı “Tam Gaz” kampanyasında ilk haftanın kazananları ödüllerini  aldı. 31 Ağustosa kadar devam edecek kampanyaya katılanlara her hafta  çeşitli hediyeler verilecek.  Doğalgazı yaygınlaştırmak maksadıyla başlatılan “Tam Gaz”  kampanyasında ilk haftanın kazananlarına Bursagaz Genel Müdürlük  binasında yapılan törenle ödülleri verildi. Kampanya kapsamında bu  hafta Ahmet Akdağ’a kombi, Seyfettin Sav, Mustafa Sümer ve Nevin Çelik’e 500 metreküp doğal gaz ve Bursagaz promosyonları ile Bursaspor  tişörtü gibi çeşitli hediyeler verildi.  Bursagaz Genel Müdür Yardımcısı Şükrü Özden, ödül töreninde  yaptığı konuşmada, “Kurulduğumuz günden bu yana sadece Bursa’mızın her  noktasına doğalgazı ulaştırmayı değil aynı zamanda en güvenilir,  konforlu ve temiz yakıt olan doğal gazın kullanımını da  yaygınlaştırmayı kendimize görev edindik. Bu kampanya ile bölgelerinde  doğal gaz hattı bulunan ancak hala doğalgaz dönüşümünü yaptırmamış  olan vatandaşlarımıza uygun fiyatlarla doğalgaz dönüşüm fırsatı  sunuyor ve katılanlara değerli hediyeler veriyoruz. Büyük ilgi gören  bu kampanyamız ile Bursalılara ekonomik ve verimli bir yakıt olan  doğalgaza geçerek hayatlarını daha da kolaylaştırma fırsatını  sunuyoruz. Ayrıca, çevreci ve verimli olması nedeniyle de bu güzel  kentimizin hava kirliliğini de azaltıyoruz.” dedi.  Bursagaz’ın temiz, verimli, güvenli ve ekonomik oluşu ile  tüketicilere büyük avantajlar sunan doğalgazı Bursa’da  yaygınlaştırmak için başlattığı “Tam Gaz” kampanyası 31 Ağustosa kadar  devam edecek.  “Doğalgaza geçmenin şimdi tam zamanı!” sloganıyla Bursa’nın  tamamını doğalgazla buluşturmayı hedefleyen kampanya ile Bursalılar  yaz mevsiminde doğal gaz dönüşümlerini ekonomik ve avantajlı  fiyatlarla, kolayca yapabilecek.  Katılanlar, yetkili iç tesisat firmalarının sunduğu 2 bin 900 TL’den başlayan tesisat dönüşüm maliyetlerinden ve 36 aya kadar uygun  taksit imkânlarından yararlanabilecek.Bursagaz da müşterilerine  güvence bedeline 4 taksit imkânı sağlıyor. Kampanya kapsamında ayrıca her hafta bir kişiye kombi, üç kişiye 500 metreküp doğalgaz hediyesi ve ayrıca her gün doğalgazını  kullanıma açtıran üç kişiye sürpriz hediyeler veriliyor. 
Bursagaz’ın başlattığı “Tam Gaz” kampanyasında ilk haftanın kazananları ödüllerini aldı.

Bursa doğalgaz dağıtım şirketi Bursagaz’ın  başlattığı “Tam Gaz” kampanyasında ilk haftanın kazananları ödüllerini  aldı. 31 Ağustosa kadar devam edecek kampanyaya katılanlara her hafta  çeşitli hediyeler verilecek. 


Doğalgazı yaygınlaştırmak maksadıyla başlatılan “Tam Gaz”  kampanyasında ilk haftanın kazananlarına Bursagaz Genel Müdürlük  binasında yapılan törenle ödülleri verildi. Kampanya kapsamında bu  hafta Ahmet Akdağ’a kombi, Seyfettin Sav, Mustafa Sümer ve Nevin Çelik’e 500 metreküp doğal gaz ve Bursagaz promosyonları ile Bursaspor  tişörtü gibi çeşitli hediyeler verildi. 


Bursagaz Genel Müdür Yardımcısı Şükrü Özden, ödül töreninde  yaptığı konuşmada, “Kurulduğumuz günden bu yana sadece Bursa’mızın her  noktasına doğalgazı ulaştırmayı değil aynı zamanda en güvenilir,  konforlu ve temiz yakıt olan doğal gazın kullanımını da  yaygınlaştırmayı kendimize görev edindik. Bu kampanya ile bölgelerinde  doğal gaz hattı bulunan ancak hala doğalgaz dönüşümünü yaptırmamış  olan vatandaşlarımıza uygun fiyatlarla doğalgaz dönüşüm fırsatı  sunuyor ve katılanlara değerli hediyeler veriyoruz. Büyük ilgi gören  bu kampanyamız ile Bursalılara ekonomik ve verimli bir yakıt olan  doğalgaza geçerek hayatlarını daha da kolaylaştırma fırsatını  sunuyoruz. Ayrıca, çevreci ve verimli olması nedeniyle de bu güzel  kentimizin hava kirliliğini de azaltıyoruz.” dedi. 


Bursagaz’ın temiz, verimli, güvenli ve ekonomik oluşu ile  tüketicilere büyük avantajlar sunan doğalgazı Bursa’da  yaygınlaştırmak için başlattığı “Tam Gaz” kampanyası 31 Ağustosa kadar  devam edecek. 


“Doğalgaza geçmenin şimdi tam zamanı!” sloganıyla Bursa’nın  tamamını doğalgazla buluşturmayı hedefleyen kampanya ile Bursalılar  yaz mevsiminde doğal gaz dönüşümlerini ekonomik ve avantajlı  fiyatlarla, kolayca yapabilecek. 


Katılanlar, yetkili iç tesisat firmalarının sunduğu 2 bin 900 TL’den başlayan tesisat dönüşüm maliyetlerinden ve 36 aya kadar uygun  taksit imkânlarından yararlanabilecek.Bursagaz da müşterilerine  güvence bedeline 4 taksit imkânı sağlıyor. Kampanya kapsamında ayrıca her hafta bir kişiye kombi, üç kişiye 500 metreküp doğalgaz hediyesi ve ayrıca her gün doğalgazını  kullanıma açtıran üç kişiye sürpriz hediyeler veriliyor. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazeteenerji.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.