Bursagaz’ın Genel Müdürü Bora Çermikli Oldu

DOĞALGAZ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 08.08.2019 - 14:51, Güncelleme: 08.08.2019 - 14:51 3873+ kez okundu.
 

Bursagaz’ın Genel Müdürü Bora Çermikli Oldu

SOCAR Türkiye Doğal Gaz Yatırım A.Ş. çatısı altında faaliyet gösteren Bursagaz’ın Genel Müdürlüğü görevine, Bora Çermikli getirildi.

Haziran ayından itibaren SOCAR Türkiye Doğal Gaz Yatırım A.Ş.  çatısı altında faaliyet göstermeye başlayan Bursagaz’da önemli bir  atama gerçekleşti. 1 milyonu geçen abonesine doğalgaz dağıtım hizmeti veren Bursagaz’ın Genel  Müdürlüğü görevine Bora Çermikli getirildi.   Orta Doğu Teknik Üniversitesi (ODTÜ) Ekonomi Bölümü mezunu olan Çermikli, Boğaziçi Üniversitesi’nde MBA eğitimini tamamladı. 20 yıldan fazla profesyonel  tecrübesi bulunan Çermikli, kurumsal finansman ve hazine uzmanı olarak  başladığı kariyer hayatında, Türkiye’nin önde gelen şirketlerinde CFO’luk görevlerini üstlendi. Geçtiğimiz yıl gerçekleştirilen ve Türkiye’de hazırlanan en prestijli araştırmalardan biri olarak  gösterilen "en etkin 50 CFO" listesinde yer alan Çermikli, son olarak Türkiye ve Azerbaycan’ın en önemli stratejik iş birliği projesi olan TANAP’ın CFO’su olarak görev yapıyordu. Çalıştığı şirketlerde  özellikle büyüme projelerinde aktif rol alan Çermikli, 1 Ağustos 2019  itibarıyla Bursagaz Genel Müdürü olarak görevine devam edecek.
SOCAR Türkiye Doğal Gaz Yatırım A.Ş. çatısı altında faaliyet gösteren Bursagaz’ın Genel Müdürlüğü görevine, Bora Çermikli getirildi.

Haziran ayından itibaren SOCAR Türkiye Doğal Gaz Yatırım A.Ş.  çatısı altında faaliyet göstermeye başlayan Bursagaz’da önemli bir  atama gerçekleşti. 1 milyonu geçen abonesine doğalgaz dağıtım hizmeti veren Bursagaz’ın Genel  Müdürlüğü görevine Bora Çermikli getirildi.

 

Orta Doğu Teknik Üniversitesi (ODTÜ) Ekonomi Bölümü mezunu olan Çermikli, Boğaziçi Üniversitesi’nde MBA eğitimini tamamladı. 20 yıldan fazla profesyonel  tecrübesi bulunan Çermikli, kurumsal finansman ve hazine uzmanı olarak  başladığı kariyer hayatında, Türkiye’nin önde gelen şirketlerinde CFO’luk görevlerini üstlendi. Geçtiğimiz yıl gerçekleştirilen ve Türkiye’de hazırlanan en prestijli araştırmalardan biri olarak  gösterilen "en etkin 50 CFO" listesinde yer alan Çermikli, son olarak Türkiye ve Azerbaycan’ın en önemli stratejik iş birliği projesi olan TANAP’ın CFO’su olarak görev yapıyordu. Çalıştığı şirketlerde  özellikle büyüme projelerinde aktif rol alan Çermikli, 1 Ağustos 2019  itibarıyla Bursagaz Genel Müdürü olarak görevine devam edecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazeteenerji.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

deneme bonusu veren siteler