Çocuk Korolarının Sesi Aksa Doğalgaz'ın Desteğiyle Yükseldi

ŞİRKET (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 25.05.2019 - 19:48, Güncelleme: 25.05.2019 - 19:48 3250+ kez okundu.
 

Çocuk Korolarının Sesi Aksa Doğalgaz'ın Desteğiyle Yükseldi

"Şehirler Doğal Gazla Nefes Alıyor" sloganıyla, Türkiye'nin dört yanındaki dağıtım bölgelerinde yaşam kalitesinin artırılmasını sağlayan Aksa Doğalgaz, faaliyet gösterdiği illerde kültürel ve sosyal gelişimi de desteklemeye devam ediyor.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı haftası kapsamında, Türkiye’nin dört bir köşesinden ve KKTC’den 21 koro ve 800 çocuk koristin katıldığı Çanakkale Çocuk Koroları Şenliği, Aksa Doğalgaz’ın ana sponsorluğunda gerçekleşti. Aksa Doğalgaz Çanakkale Şirket Müdürü Muhammet Aloğlu, “Aksa Doğalgaz olarak, çocuklarımızın müzik ve diğer tüm sanat dallarıyla ilgilenmelerini yürekten destekliyor; bu güzel organizasyonun bir parçası olduğumuz için mutluluk duyuyoruz. Şehrimize değer katmak için kesintisiz çalışmaya ve kültürel etkinlikleri desteklemeye devam edeceğiz.” şeklinde konuştu. Katılımcı koroların farklı alanlarda ödüllendirildiği şenlikte, TED Kuzey Kıbrıs Koleji Çocuk Korosu, jüri değerlendirmesi sonucu Aksa Doğalgaz Özendirme Ödülü’nü kazandı. Korolar aracılığıyla çocukların sanatsal, toplumsal ve akademik bir alanda paylaşımda bulunmalarının hedeflendiği ve bu sene ilki gerçekleştirilen şenliğin, her yıl düzenli olarak gerçekleştirilmesi ve 2019 yılı itibarıyla uluslararası boyutta organize edilmesi planlanıyor.  
"Şehirler Doğal Gazla Nefes Alıyor" sloganıyla, Türkiye'nin dört yanındaki dağıtım bölgelerinde yaşam kalitesinin artırılmasını sağlayan Aksa Doğalgaz, faaliyet gösterdiği illerde kültürel ve sosyal gelişimi de desteklemeye devam ediyor.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı haftası kapsamında, Türkiye’nin dört bir köşesinden ve KKTC’den 21 koro ve 800 çocuk koristin katıldığı Çanakkale Çocuk Koroları Şenliği, Aksa Doğalgaz’ın ana sponsorluğunda gerçekleşti.

Aksa Doğalgaz Çanakkale Şirket Müdürü Muhammet Aloğlu, “Aksa Doğalgaz olarak, çocuklarımızın müzik ve diğer tüm sanat dallarıyla ilgilenmelerini yürekten destekliyor; bu güzel organizasyonun bir parçası olduğumuz için mutluluk duyuyoruz. Şehrimize değer katmak için kesintisiz çalışmaya ve kültürel etkinlikleri desteklemeye devam edeceğiz.” şeklinde konuştu. Katılımcı koroların farklı alanlarda ödüllendirildiği şenlikte, TED Kuzey Kıbrıs Koleji Çocuk Korosu, jüri değerlendirmesi sonucu Aksa Doğalgaz Özendirme Ödülü’nü kazandı. Korolar aracılığıyla çocukların sanatsal, toplumsal ve akademik bir alanda paylaşımda bulunmalarının hedeflendiği ve bu sene ilki gerçekleştirilen şenliğin, her yıl düzenli olarak gerçekleştirilmesi ve 2019 yılı itibarıyla uluslararası boyutta organize edilmesi planlanıyor.  
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazeteenerji.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.