CW Enerji Bayi Ağını Genişletmeyi Planlıyor

ŞİRKET 03.01.2022 - 12:24, Güncelleme: 03.01.2022 - 12:24 4526+ kez okundu.
 

CW Enerji Bayi Ağını Genişletmeyi Planlıyor

CW Enerji, CW Energy Germany AG adıyla bayi ağını genişletmeyi amaçlıyor.

Enerji alanında faaliyet gösteren CW Enerji, bayi ağını büyütmeyi planlıyor. Şirketten yapılan açıklamaya göre, güneş enerji sektöründe yaptığı anahtar teslim projelerle Türkiye'den sonra Avrupa'da da adını duyuran CW Enerji, CW Energy Germany AG adıyla bayi ağını genişletmeyi hedefliyor. Açıklamada görüşlerine yer verilen CW Enerji Yönetim Kurulu Başkanı Tarık Sarvan, Türkiye'deki güçlerini Avrupa'ya taşımak istediklerini belirterek, şunları kaydetti: "Yaptığımız küçük-büyük proje ve uygulamalarla da bunu tüm Avrupa'ya ispatladık. Her geçen yıl gücümüze güç katarak ilerlediğimiz bu yolda, kaliteli ürünlerimizi Avrupa ile buluşturmanın mutluluğunu yaşıyoruz. CW Enerji olarak, karbon ayak izini azaltmak için özverili çalışmalarda bulunuyoruz. Karbon ayak izini sıfırlamak sadece güneş enerjisini kurmak ve yenilenebilir enerjiyi kullanmakla olmuyor. Bizler fabrika binamızı kurarken bile, daha uygunu başka şehirlerde olmasına rağmen camı, mobilyayı, alüminyumu, betonu, tuğlamızı bulunduğumuz bölgedeki sanayideki komşularımızdan aldık. Her şeyimizi yakınımızdan seçtik. Böylece de en az karbon ayak izi bırakan fabrikalardan biri olduk."
CW Enerji, CW Energy Germany AG adıyla bayi ağını genişletmeyi amaçlıyor.

Enerji alanında faaliyet gösteren CW Enerji, bayi ağını büyütmeyi planlıyor. Şirketten yapılan açıklamaya göre, güneş enerji sektöründe yaptığı anahtar teslim projelerle Türkiye'den sonra Avrupa'da da adını duyuran CW Enerji, CW Energy Germany AG adıyla bayi ağını genişletmeyi hedefliyor.

Açıklamada görüşlerine yer verilen CW Enerji Yönetim Kurulu Başkanı Tarık Sarvan, Türkiye'deki güçlerini Avrupa'ya taşımak istediklerini belirterek, şunları kaydetti: "Yaptığımız küçük-büyük proje ve uygulamalarla da bunu tüm Avrupa'ya ispatladık. Her geçen yıl gücümüze güç katarak ilerlediğimiz bu yolda, kaliteli ürünlerimizi Avrupa ile buluşturmanın mutluluğunu yaşıyoruz. CW Enerji olarak, karbon ayak izini azaltmak için özverili çalışmalarda bulunuyoruz. Karbon ayak izini sıfırlamak sadece güneş enerjisini kurmak ve yenilenebilir enerjiyi kullanmakla olmuyor. Bizler fabrika binamızı kurarken bile, daha uygunu başka şehirlerde olmasına rağmen camı, mobilyayı, alüminyumu, betonu, tuğlamızı bulunduğumuz bölgedeki sanayideki komşularımızdan aldık. Her şeyimizi yakınımızdan seçtik. Böylece de en az karbon ayak izi bırakan fabrikalardan biri olduk."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazeteenerji.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.