CW Enerji Tabiat Tarım Firmasının Çatısına Güneş Santrali Kurdu

ŞİRKET 14.12.2021 - 12:36, Güncelleme: 14.12.2021 - 12:36 6156+ kez okundu.
 

CW Enerji Tabiat Tarım Firmasının Çatısına Güneş Santrali Kurdu

CW Enerji, Bursa’da faaliyet gösteren Özdilek Holdingin yatırımı olan Tabiat Tarım firmasının çatısına güneş enerjisi santrali kurdu.

Güneş paneli üreticisi CW Enerji, Bursa'da faaliyet gösteren ve Özdilek Holding yatırımı olan Tabiat Tarım firmasının çatısına güneş enerjisi santrali kurulumunu tamamladı. Şirketten yapılan açıklamaya göre, toplam 312,84 kilovat (kWp) gücünde güneş enerji santrali kurulan firmanın çatısında 972 adet güneş paneli kullanıldı. Fazla Üretilen Enerji Satılıyor Açıklamada görüşlerine yer verilen CW Enerji Genel Müdürü Volkan Yılmaz, bugüne kadar birçok yatırımcıyı güneş enerji santraliyle tanıştırdıklarını belirterek, "Çatıya kurulan güneş enerji panelleri sayesinde firmalar için önemli bir girdi olan elektrik maliyetlerinin azaltılıyor. Çatılardaki GES'ler aracılığı ile üretilen elektrikle, elektriğe gelen zamlardan etkilenmemiş olunuyor. Ayrıca fazla üretilen enerji de satılarak kar elde edilebiliyor. Yani güneşten elektrikle firmalar tasarruf ediyor. Bu nedenle güneş enerji santrallerine yatırımcı ilgisi gün geçtikçe artıyor. Bursa'da Tabiat Tarım firmasının çatısına güneş enerjisi santrali kurulumu tamamlandı." ifadelerini kullandı. Sürdürülebilir bir gelecek için ülkelerin yenilenebilir enerji kaynaklarını kullanmasının büyük önem taşıdığını ifade eden Yılmaz, yenilenebilir enerji kaynakları arasında güneşin en ucuz elektrik üretim kaynağı olduğunu kaydetti.
CW Enerji, Bursa’da faaliyet gösteren Özdilek Holdingin yatırımı olan Tabiat Tarım firmasının çatısına güneş enerjisi santrali kurdu.

Güneş paneli üreticisi CW Enerji, Bursa'da faaliyet gösteren ve Özdilek Holding yatırımı olan Tabiat Tarım firmasının çatısına güneş enerjisi santrali kurulumunu tamamladı. Şirketten yapılan açıklamaya göre, toplam 312,84 kilovat (kWp) gücünde güneş enerji santrali kurulan firmanın çatısında 972 adet güneş paneli kullanıldı.

Fazla Üretilen Enerji Satılıyor

Açıklamada görüşlerine yer verilen CW Enerji Genel Müdürü Volkan Yılmaz, bugüne kadar birçok yatırımcıyı güneş enerji santraliyle tanıştırdıklarını belirterek, "Çatıya kurulan güneş enerji panelleri sayesinde firmalar için önemli bir girdi olan elektrik maliyetlerinin azaltılıyor. Çatılardaki GES'ler aracılığı ile üretilen elektrikle, elektriğe gelen zamlardan etkilenmemiş olunuyor. Ayrıca fazla üretilen enerji de satılarak kar elde edilebiliyor. Yani güneşten elektrikle firmalar tasarruf ediyor. Bu nedenle güneş enerji santrallerine yatırımcı ilgisi gün geçtikçe artıyor. Bursa'da Tabiat Tarım firmasının çatısına güneş enerjisi santrali kurulumu tamamlandı." ifadelerini kullandı. Sürdürülebilir bir gelecek için ülkelerin yenilenebilir enerji kaynaklarını kullanmasının büyük önem taşıdığını ifade eden Yılmaz, yenilenebilir enerji kaynakları arasında güneşin en ucuz elektrik üretim kaynağı olduğunu kaydetti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazeteenerji.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.