Dicle Elektrik Kesintisiz Enerji İçin Çalışıyor

ŞİRKET (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 09.04.2020 - 14:24, Güncelleme: 09.04.2020 - 14:24 2450+ kez okundu.
 

Dicle Elektrik Kesintisiz Enerji İçin Çalışıyor

Koronavirüs tehdidi nedeniyle acil durumlar dışında bakım ve onarım çalışmaları ile yatırım çalışmalarını geçici olarak durduran Dicle Elektrik, sorumluluk bölgesindeki yaklaşık 2 milyon abonesine kesintisiz enerji tedariki için çalışıyor.

Diyarbakır, Şanlıurfa, Mardin, Batman, Siirt ve Şırnak illerine  dağıtım hizmeti veren Dicle Elektrik, tüm dünyayı olduğu gibi ülkemizi  de etkisi altına alan koronavirüs (Covid-19) salgını nedeniyle  herhangi bir enerji kesintisi yaşanmaması için sıkı tedbirler almayı  sürdürüyor.   Şirkete ait işyerlerinde çalışanlar ve müşterilerin sağlığı için  bir dizi tedbir alınırken saha personeli için de iş ve işçi  güvenliğini birlikte gözeten uygulamalar hayata geçiriliyor.   Acil durumlar haricinde planlı kesintileri tamamen durduran Dicle Elektrik'in bu dönemdeki önceliği "EvdeKal" tavsiyesine uyarak evinde  kalan abonelerine kesintisiz enerji tedarik edebilmek. Bu amaçla  koronavirüs bulaşma riskine karşı tüm koruyucu tedbirleri mevcut tam  donanımlı acil durum ekipleri oluşturuldu. Ekipler enerji tedarikini  olumsuz yönde etkileyebilecek arızalara karşı hazır bekletiliyor.   Şirketten yapılan açıklamaya göre, her ilde en hızlı şekilde  hizmet sağlayabilecek acil durum ekipleri ve personeli görev başında  bulunuyor. Bir yandan hizmetin aksamaması için çaba sarfedilirken,  diğer yandan personelin koronavirüse karşı dönüşümlü, izoleli ve  güvenli ortamda çalışması için tedbirler alınıyor.   Dicle Elektrik acil durum ekipleri, Şanlıurfa'ya bağlı Siverek  ilçesinin karantinada bulunan Şekerli köyüne giderek kesici ölçü  kabininde yaşanan arızayı giderdi. Ayrıca Şırnak'ın Gökçe köyünde  olumsuz hava koşulları nedeniyle devrilen bir elektrik direği Dicle Elektrik acil durum ekipleri tarafından yenisi ile değiştirildi. Siirt'te ise ekipler, hava muhalefeti yüzünden kopan iletkeni kısa  sürede onardı.
Koronavirüs tehdidi nedeniyle acil durumlar dışında bakım ve onarım çalışmaları ile yatırım çalışmalarını geçici olarak durduran Dicle Elektrik, sorumluluk bölgesindeki yaklaşık 2 milyon abonesine kesintisiz enerji tedariki için çalışıyor.

Diyarbakır, Şanlıurfa, Mardin, Batman, Siirt ve Şırnak illerine  dağıtım hizmeti veren Dicle Elektrik, tüm dünyayı olduğu gibi ülkemizi  de etkisi altına alan koronavirüs (Covid-19) salgını nedeniyle  herhangi bir enerji kesintisi yaşanmaması için sıkı tedbirler almayı  sürdürüyor.

 

Şirkete ait işyerlerinde çalışanlar ve müşterilerin sağlığı için  bir dizi tedbir alınırken saha personeli için de iş ve işçi  güvenliğini birlikte gözeten uygulamalar hayata geçiriliyor.

 

Acil durumlar haricinde planlı kesintileri tamamen durduran Dicle Elektrik'in bu dönemdeki önceliği "EvdeKal" tavsiyesine uyarak evinde  kalan abonelerine kesintisiz enerji tedarik edebilmek. Bu amaçla  koronavirüs bulaşma riskine karşı tüm koruyucu tedbirleri mevcut tam  donanımlı acil durum ekipleri oluşturuldu. Ekipler enerji tedarikini  olumsuz yönde etkileyebilecek arızalara karşı hazır bekletiliyor.

 

Şirketten yapılan açıklamaya göre, her ilde en hızlı şekilde  hizmet sağlayabilecek acil durum ekipleri ve personeli görev başında  bulunuyor. Bir yandan hizmetin aksamaması için çaba sarfedilirken,  diğer yandan personelin koronavirüse karşı dönüşümlü, izoleli ve  güvenli ortamda çalışması için tedbirler alınıyor.

 

Dicle Elektrik acil durum ekipleri, Şanlıurfa'ya bağlı Siverek  ilçesinin karantinada bulunan Şekerli köyüne giderek kesici ölçü  kabininde yaşanan arızayı giderdi. Ayrıca Şırnak'ın Gökçe köyünde  olumsuz hava koşulları nedeniyle devrilen bir elektrik direği Dicle Elektrik acil durum ekipleri tarafından yenisi ile değiştirildi. Siirt'te ise ekipler, hava muhalefeti yüzünden kopan iletkeni kısa  sürede onardı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazeteenerji.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.