Doğalgaz ve Hidrojen Paneli Düzenleniyor

GÜNCEL 15.06.2021 - 14:34, Güncelleme: 15.06.2021 - 14:40 4737+ kez okundu.
 

Doğalgaz ve Hidrojen Paneli Düzenleniyor

GAZBİR-GAZMER ile Cleangas Türkiye tarafından “Doğalgaz ve Hidrojen” konulu panel düzenlenecek.

Türkiye Doğal Gaz Dağıtıcıları Birliği Teknik Merkezi GAZBİR-GAZMER ile Temiz Enerji Merkezi Cleangas Türkiye, 29 Haziran 2021 Salı günü “Doğalgaz ve Hidrojen” konulu panel düzenleyecek. Çevrimiçi (online) gerçekleşecek panel GAZBİR-GAZMER Genel Müdürü Mustafa Ali Akman’ın açılış konuşması ile başlayacak. GAZBİR-GAZMER Proje ve Uluslararası İlişkiler Müdürü Mehmet Şerif Sarıkaya’nın moderatörlüğünde düzenlenecek panelin katılımcıları, Dışişleri Bakanlığı Enerji Danışmanı Hüseyin Caner Can, Bilkent Enerji Politikaları Araştırma Merkezi'nden Araştırmacı Barış Sanlı ve GAZBİR-GAZMER Strateji ve İş Geliştirme Direktörü Mehmet Kürşad Marancı olacak. GAZBİR-GAZMER’in Gazmer TV YouTube kanalından canlı yayınlanacak.  
GAZBİR-GAZMER ile Cleangas Türkiye tarafından “Doğalgaz ve Hidrojen” konulu panel düzenlenecek.

Türkiye Doğal Gaz Dağıtıcıları Birliği Teknik Merkezi GAZBİR-GAZMER ile Temiz Enerji Merkezi Cleangas Türkiye, 29 Haziran 2021 Salı günü “ Doğalgaz ve Hidrojen” konulu panel düzenleyecek.

Çevrimiçi (online) gerçekleşecek panel GAZBİR-GAZMER Genel Müdürü Mustafa Ali Akman’ın açılış konuşması ile başlayacak.

GAZBİR-GAZMER Proje ve Uluslararası İlişkiler Müdürü Mehmet Şerif Sarıkaya’nın moderatörlüğünde düzenlenecek panelin katılımcıları, Dışişleri Bakanlığı Enerji Danışmanı Hüseyin Caner Can, Bilkent  Enerji Politikaları Araştırma Merkezi'nden Araştırmacı Barış Sanlı ve GAZBİR-GAZMER Strateji ve İş Geliştirme Direktörü Mehmet Kürşad Marancı olacak.

GAZBİR-GAZMER’in Gazmer TV YouTube kanalından canlı yayınlanacak.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazeteenerji.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.