E-Maden Projesi Yüzde 72 Tamam

GÜNCEL DUYURULAR (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 25.05.2019 - 19:59, Güncelleme: 25.05.2019 - 19:59 3908+ kez okundu.
 

E-Maden Projesi Yüzde 72 Tamam

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakan Yardımcısı Mithat Cansız, E-Maden projesi çalışmalarla ilgili resmi Twitter hesabından açıklamalarda bulundu.

Madencilerin işlem ve taleplerinin en hızlı şekilde sonuçlandırılması için başlatılan e-maden (Elektronik Madencilik İşlemleri Yönetim Bilgi Sistemleri) projesi hakkında açıklamada bulunan Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı Bakan Yardımcısı Mithat Cansız, “Maden Kanunu kapsamındaki her türlü ruhsat ve denetim işlemlerinin elektronik ortama taşınmasını sağlayacak E-Maden yazılımının bugün itibariyle %72'si tamamlanmıştır. Hedefimiz en geç 2019 başında E-Maden uygulamasını devreye almaktır.” dedi. E-Maden (Elektronik Madencilik İşlemleri Yönetim Bilgi Sistemleri ) projesi ile Maden İşleri Genel Müdürlüğü’nün iç ve dış tüm işlemleri elektronik ortamdan yürütülecek.
Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakan Yardımcısı Mithat Cansız, E-Maden projesi çalışmalarla ilgili resmi Twitter hesabından açıklamalarda bulundu.

Madencilerin işlem ve taleplerinin en hızlı şekilde sonuçlandırılması için başlatılan e-maden (Elektronik Madencilik İşlemleri Yönetim Bilgi Sistemleri) projesi hakkında açıklamada bulunan Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı Bakan Yardımcısı Mithat Cansız, “Maden Kanunu kapsamındaki her türlü ruhsat ve denetim işlemlerinin elektronik ortama taşınmasını sağlayacak E-Maden yazılımının bugün itibariyle %72'si tamamlanmıştır. Hedefimiz en geç 2019 başında E-Maden uygulamasını devreye almaktır.” dedi.

E-Maden (Elektronik Madencilik İşlemleri Yönetim Bilgi Sistemleri ) projesi ile Maden İşleri Genel Müdürlüğü’nün iç ve dış tüm işlemleri elektronik ortamdan yürütülecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazeteenerji.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.