google0efc77f1f50706d2.html

EKOS Electric TEİAŞ İle Yeniden Sözleşme İmzaladı

ŞİRKET 05.08.2024 - 15:55, Güncelleme: 05.08.2024 - 16:03 9100+ kez okundu.
 

EKOS Electric TEİAŞ İle Yeniden Sözleşme İmzaladı

Türkiye’deki ilk yerli mobil trafomerkezi projesini 2015 yılında Türkiye Elektrik İletim A.Ş. (TEİAŞ) ile hayatageçiren EKOS Electric, bu yıl da TEİAŞ için dört set 8 trailer 50MVA, 170kVmobil trafo merkezi üretecek.

EKOS Electric Genel Müdürü Yasin Çakar, Türkiye’de bir ilki gerçekleştirmiş olmak ve bu yıl da TEİAŞ ile aynı projeye tekrar imza atmaktan mutlulukduyduklarını belirtti. “Türkiye’deki ilk yerli mobil trafo merkezi projesini 2015 yılında TEİAŞile hayata geçirdik. Bu sene de dört yeni mobil trafo merkezini ülkemizinhizmetine sunmak için TEİAŞ ile sözleşme imzalamanın gururunu yaşıyoruz.” dedi. Enerji ihtiyacında hızlı artışlarınmeydana gelebildiğini ve sabit merkezler kurabilmek için uzun süreçlergerektiğini belirten Çakar sözlerineşöyle devam etti; “Özel platformlar üzerinde taşınabilir transformatörmerkezlerimizle ihtiyaç olan her yere her an enerjiyi götürebiliyoruz. EKOS Electric olarak TEİAŞ için üreteceğimiz yeni mobil trafomerkezlerimiz, acil enerji ihtiyaçlarına hızla cevap verebilecek. Karmaşıkelektrik, mekanik ve otomasyon sistemlerinden oluşan mobil trafo merkezlerimizile afet ya da acil ihtiyaç anında enerji arz güvenliğinin sağlanmasına destekolabilmek gurur verici.” Maksimum mobilite veesneklik sunan otonom sistemler: Mobil trafo merkezleri Hızlı kurulum ve düşük bakımmaliyeti ile öne çıkan mobil transformatör merkezleri, kesinti sürelerinidüşürerek servis sürekliliğinin sağlanması, esneklik ve minimum ağırlığakarşılık maksimum güç gibi pek çok avantaj sunuyor. Kamu hizmetlerinde ve endüstriyelfaaliyetlerde sıklıkla tercih edilen mobil trafo merkezleri pek çok alandaideal çözümler üretiyor. Çok kısa bir sürede hazırlanarak nakledilebilen vefaaliyete geçirilebilen mobil trafo merkezleri; ana trafo merkezinin yenilenmeya da bakım dönemlerinde geçici tedarik sağlamak, beklenmedik acil durumlardave afetlerde enerjinin sürekliliğini sağlamak, enerji yoğun imalatendüstrilerinde üretim maliyetlerinden kaçınmak ve etkinliklerde, uzakkonumlarda ek tüketim için geçici tedarik sağlamak gibi pek çok avantaj sağlıyor.
Türkiye’deki ilk yerli mobil trafomerkezi projesini 2015 yılında Türkiye Elektrik İletim A.Ş. (TEİAŞ) ile hayatageçiren EKOS Electric, bu yıl da TEİAŞ için dört set 8 trailer 50MVA, 170kVmobil trafo merkezi üretecek.

EKOS Electric Genel Müdürü Yasin Çakar, Türkiye’de bir ilki gerçekleştirmiş olmak ve bu yıl da TEİAŞ ile aynı projeye tekrar imza atmaktan mutlulukduyduklarını belirtti. “Türkiye’deki ilk yerli mobil trafo merkezi projesini 2015 yılında TEİAŞile hayata geçirdik. Bu sene de dört yeni mobil trafo merkezini ülkemizinhizmetine sunmak için TEİAŞ ile sözleşme imzalamanın gururunu yaşıyoruz.” dedi.

Enerji ihtiyacında hızlı artışlarınmeydana gelebildiğini ve sabit merkezler kurabilmek için uzun süreçlergerektiğini belirten Çakar sözlerineşöyle devam etti; “Özel platformlar üzerinde taşınabilir transformatörmerkezlerimizle ihtiyaç olan her yere her an enerjiyi götürebiliyoruz. EKOS Electric olarak TEİAŞ için üreteceğimiz yeni mobil trafomerkezlerimiz, acil enerji ihtiyaçlarına hızla cevap verebilecek. Karmaşıkelektrik, mekanik ve otomasyon sistemlerinden oluşan mobil trafo merkezlerimizile afet ya da acil ihtiyaç anında enerji arz güvenliğinin sağlanmasına destekolabilmek gurur verici.”

Maksimum mobilite veesneklik sunan otonom sistemler: Mobil trafo merkezleri

Hızlı kurulum ve düşük bakımmaliyeti ile öne çıkan mobil transformatör merkezleri, kesinti sürelerinidüşürerek servis sürekliliğinin sağlanması, esneklik ve minimum ağırlığakarşılık maksimum güç gibi pek çok avantaj sunuyor.

Kamu hizmetlerinde ve endüstriyelfaaliyetlerde sıklıkla tercih edilen mobil trafo merkezleri pek çok alandaideal çözümler üretiyor. Çok kısa bir sürede hazırlanarak nakledilebilen vefaaliyete geçirilebilen mobil trafo merkezleri; ana trafo merkezinin yenilenmeya da bakım dönemlerinde geçici tedarik sağlamak, beklenmedik acil durumlardave afetlerde enerjinin sürekliliğini sağlamak, enerji yoğun imalatendüstrilerinde üretim maliyetlerinden kaçınmak ve etkinliklerde, uzakkonumlarda ek tüketim için geçici tedarik sağlamak gibi pek çok avantaj sağlıyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazeteenerji.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.