Elektrik Üretim Santral Sahalarının Belirlenmesine İlişkin Usul ve Esaslar Taslağı Yayınladı

GÜNCEL (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 22.05.2020 - 10:47, Güncelleme: 22.05.2020 - 18:54 2838+ kez okundu.
 

Elektrik Üretim Santral Sahalarının Belirlenmesine İlişkin Usul ve Esaslar Taslağı Yayınladı

Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu(EPDK), "Elektrik Piyasasında Önlisans veya Lisanslara Konu Üretim Tesislerinin Santral Sahalarının Belirlenmesine İlişkin Usul ve Esaslar" Tebliğ taslağı hazırladı.

Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu (EPDK) tarafından yapılan duyuruda, Elektrik Piyasasında Önlisans veya Lisanslara Konu Üretim Tesislerinin Santral Sahalarının Belirlenmesine İlişkin Usul ve Esaslar Taslağı''nın hazırlandığı bildirildi.   Usul ve Esasların amacı, elektrik üretim tesisi kurmak üzere  yapılan önlisans başvuruları veya alınan önlisanslara ilişkin proje  sahaları ile üretim lisansı başvuruları veya üretim lisansları  kapsamındaki tesislere ilişkin santral sahalarının belirlenmesinde  uygulanacak esasları düzenlemek olarak gösterildi.   EPDK’dan yapılan açıklamada, “Elektrik Piyasasında Önlisans veya Lisanslara Konu Üretim Tesislerinin Santral Sahalarının Belirlenmesine İlişkin Usul ve Esaslar Taslağı (Usul ve Esaslar Taslağı) hazırlanmış olup işbu Usul ve Esaslar Taslağı 05/06/2020 günü mesai bitimine kadar kamuoyunun görüş ve değerlendirmelerine açık tutulacaktır.   İlgililerin Usul ve Esaslar Taslağı hakkındaki görüşleri ile varsa konuya ilişkin ilave öneri ve tekliflerini, “Görüş Bildirim Formu”nu doldurarak aynı süre içerisinde Word ve Pdf dosyası olarak epdpim@epdk.org.tr e-posta adresine ve/veya yazılı olarak Kurumumuz Elektrik Piyasası Dairesi Başkanlığına göndermeleri hususu kamuoyuna saygıyla duyurulur.”denildi.
Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu(EPDK), "Elektrik Piyasasında Önlisans veya Lisanslara Konu Üretim Tesislerinin Santral Sahalarının Belirlenmesine İlişkin Usul ve Esaslar" Tebliğ taslağı hazırladı.

Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu (EPDK) tarafından yapılan duyuruda, Elektrik Piyasasında Önlisans veya Lisanslara Konu Üretim Tesislerinin Santral Sahalarının Belirlenmesine İlişkin Usul ve Esaslar Taslağı''nın hazırlandığı bildirildi.

 

Usul ve Esasların amacı, elektrik üretim tesisi kurmak üzere  yapılan önlisans başvuruları veya alınan önlisanslara ilişkin proje  sahaları ile üretim lisansı başvuruları veya üretim lisansları  kapsamındaki tesislere ilişkin santral sahalarının belirlenmesinde  uygulanacak esasları düzenlemek olarak gösterildi.

 

EPDK’dan yapılan açıklamada, “Elektrik Piyasasında Önlisans veya Lisanslara Konu Üretim Tesislerinin Santral Sahalarının Belirlenmesine İlişkin Usul ve Esaslar Taslağı (Usul ve Esaslar Taslağı) hazırlanmış olup işbu Usul ve Esaslar Taslağı 05/06/2020 günü mesai bitimine kadar kamuoyunun görüş ve değerlendirmelerine açık tutulacaktır.

 

İlgililerin Usul ve Esaslar Taslağı hakkındaki görüşleri ile varsa konuya ilişkin ilave öneri ve tekliflerini, “Görüş Bildirim Formu”nu doldurarak aynı süre içerisinde Word ve Pdf dosyası olarak epdpim@epdk.org.tr e-posta adresine ve/veya yazılı olarak Kurumumuz Elektrik Piyasası Dairesi Başkanlığına göndermeleri hususu kamuoyuna saygıyla duyurulur.”denildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazeteenerji.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.