Enerji Depolama Lisansı Başvuruları İçin Güncelleme Yapıldı

GÜNCEL 25.11.2022 - 11:07, Güncelleme: 25.11.2022 - 11:07 2420+ kez okundu.
 

Enerji Depolama Lisansı Başvuruları İçin Güncelleme Yapıldı

Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu (EPDK), enerji depolamalı üretim tesisleri için ön lisans ve lisans başvurularında güncelleme yaptı.

Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu (EPDK) depolamalı elektrik üretim tesislerinin önlisans ve lisans başvurularına yönelik bir güncelleme yaptı.  Resmî Gazete’nin bugünkü sayısında yayımlanan Kurul Kararlarına göre başvurularda değerlendirme yalnızca elektrik üretim tesisinin mekanik kurulu gücü üzerinden yapılacak.  19 Kasım 2022 tarihli Resmî Gazete’de yayımlanan 27 Ekim 2022 tarihli Kurul Kararı’nda değerlendirmenin üretim tesisinin toplam mekanik kurulu gücü ile elektrik depolama ünitesinin kurulu güçlerinin toplamına göre yapılacağı yer alıyordu.
Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu (EPDK), enerji depolamalı üretim tesisleri için ön lisans ve lisans başvurularında güncelleme yaptı.

Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu (EPDK) depolamalı elektrik üretim tesislerinin önlisans ve lisans başvurularına yönelik bir güncelleme yaptı. 

Resmî Gazete’nin bugünkü sayısında yayımlanan Kurul Kararlarına göre başvurularda değerlendirme yalnızca elektrik üretim tesisinin mekanik kurulu gücü üzerinden yapılacak. 

19 Kasım 2022 tarihli Resmî Gazete’de yayımlanan 27 Ekim 2022 tarihli Kurul Kararı’nda değerlendirmenin üretim tesisinin toplam mekanik kurulu gücü ile elektrik depolama ünitesinin kurulu güçlerinin toplamına göre yapılacağı yer alıyordu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazeteenerji.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

deneme bonusu veren siteler