Enerjisa, Sektörün Sorunlarına “İVME” İle Çözüm Üreterek

ŞİRKET (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 09.09.2020 - 09:16, Güncelleme: 09.09.2020 - 09:16 3252+ kez okundu.
 

Enerjisa, Sektörün Sorunlarına “İVME” İle Çözüm Üreterek

Enerjisa Dağıtım Şirketleri tarafından düzenlenen ve Viveka işbirliği ile yürütülecek olan “İVME Hızlandırma Programı” ile enerji endüstrisindeki problemlere çözümler sunacak girişimler enerji sektörüyle buluşacak.

Enerjisa Dağıtım Şirketleri tarafından düzenlenen ve Viveka  işbirliği ile yürütülecek olan “İVME Hızlandırma Programı” ile enerji  endüstrisindeki problemlere çözümler sunacak girişimler enerji  sektörüyle buluşacak. Program çerçevesinde, sektördeki mevcut  sorunlara çözümler getirilirken, girişimcilerin ürünlerini  doğrulamasına ve ölçeklendirmesine de katkı sağlanacak.   Enerjisa Dağıtım Şirketleri takip ettiği dekarbonizasyon,  dijitalleşme, merkezsizleşme gibi global ana trendlerin ışığında “İVME Hızlandırma Programı” ile enerji endüstrisinde etki yaratan  girişimleri hem sektörün güncel problemlerine, hem de değişim ve kriz  zamanlarında hızlı çözüm bulma ve geleceğin fırsatları yakalama  konularında destekleyecek. Program ile ürün prototipini çıkartmış  girişimlerin, ticarileşme ve ölçeklenme arasındaki eşiği atlamaları da  desteklenerek, girişimci ekosisteminin gelişmesine de katkı sağlanacak.   İVME Hızlandırma Programı’na başvurular Yapay Zekan ve Veri Analitiği, IoT ve Akıllı Sistemler ve ISG olmak üzere üç odak alan  altında, ürünleri veya teknolojileriyle çözüm üreten teknoloji  girişimleri ve ekipleri katılabilecek. Ağustos ayında başlayan  başvuruların son tarihi ise 20 Eylül 2020.   Programa kabul edilen girişimler Enerjisa Dağıtım Şirketleri’nin İnovasyon ve Ar-Ge imkanlarından yararlanacak. Uygun bulunan projeler Enerjisa Dağıtım Şirketleri’nin ulusal yatırım ekosistemine dahil  edilecek ve Eurogia, Free Electrons ve InnoEnergy gibi uluslararası  enerji sektörü bağlantılarından faydalanması sağlanacak.   Program hakkında Eylül ayında üst düzey yönetici katılımıyla iki  webinar düzenlenecek. Programın odak alanları ile ilgili 10 Eylül ‘de Enerjisa Enerji Bilgi Teknolojileri Ve Dijital İş Yönetimi Bölüm Başkanı Mehmet Fırat  katılımıyla, 18 Eylül’de ise Enerjisa Enerji CEO’su Murat Pınar  katılımıyla iki webinar düzenlenecek. Webinar katılım linkleri ise Enerjisa sosyal medya hesaplarından duyurulacak.
Enerjisa Dağıtım Şirketleri tarafından düzenlenen ve Viveka işbirliği ile yürütülecek olan “İVME Hızlandırma Programı” ile enerji endüstrisindeki problemlere çözümler sunacak girişimler enerji sektörüyle buluşacak.

Enerjisa Dağıtım Şirketleri tarafından düzenlenen ve Viveka  işbirliği ile yürütülecek olan “İVME Hızlandırma Programı” ile enerji  endüstrisindeki problemlere çözümler sunacak girişimler enerji  sektörüyle buluşacak. Program çerçevesinde, sektördeki mevcut  sorunlara çözümler getirilirken, girişimcilerin ürünlerini  doğrulamasına ve ölçeklendirmesine de katkı sağlanacak.

 

Enerjisa Dağıtım Şirketleri takip ettiği dekarbonizasyon,  dijitalleşme, merkezsizleşme gibi global ana trendlerin ışığında “İVME Hızlandırma Programı” ile enerji endüstrisinde etki yaratan  girişimleri hem sektörün güncel problemlerine, hem de değişim ve kriz  zamanlarında hızlı çözüm bulma ve geleceğin fırsatları yakalama  konularında destekleyecek. Program ile ürün prototipini çıkartmış  girişimlerin, ticarileşme ve ölçeklenme arasındaki eşiği atlamaları da  desteklenerek, girişimci ekosisteminin gelişmesine de katkı sağlanacak.

 

İVME Hızlandırma Programı’na başvurular Yapay Zekan ve Veri Analitiği, IoT ve Akıllı Sistemler ve ISG olmak üzere üç odak alan  altında, ürünleri veya teknolojileriyle çözüm üreten teknoloji  girişimleri ve ekipleri katılabilecek. Ağustos ayında başlayan  başvuruların son tarihi ise 20 Eylül 2020.

 

Programa kabul edilen girişimler Enerjisa Dağıtım Şirketleri’nin İnovasyon ve Ar-Ge imkanlarından yararlanacak. Uygun bulunan projeler Enerjisa Dağıtım Şirketleri’nin ulusal yatırım ekosistemine dahil  edilecek ve Eurogia, Free Electrons ve InnoEnergy gibi uluslararası  enerji sektörü bağlantılarından faydalanması sağlanacak.

 

Program hakkında Eylül ayında üst düzey yönetici katılımıyla iki  webinar düzenlenecek. Programın odak alanları ile ilgili 10 Eylül ‘de Enerjisa Enerji Bilgi Teknolojileri Ve Dijital İş Yönetimi Bölüm Başkanı Mehmet Fırat  katılımıyla, 18 Eylül’de ise Enerjisa Enerji CEO’su Murat Pınar  katılımıyla iki webinar düzenlenecek. Webinar katılım linkleri ise Enerjisa sosyal medya hesaplarından duyurulacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazeteenerji.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.