Enerya'dan Doğal Gaz Bağlantı Bedeline 9 Taksit Avantajı

ŞİRKET 13.04.2022 - 14:05, Güncelleme: 13.04.2022 - 14:35 3754+ kez okundu.
 

Enerya'dan Doğal Gaz Bağlantı Bedeline 9 Taksit Avantajı

Enerya Enerji'nin faaliyet gösterdiği 10 ilde hayata geçirdiği kampanyayla 31 Mayıs'a kadar doğal gaz bağlantı bedeline 9 taksit avantajı sunduğu bildirildi.

Enerya'dan yapılan açıklamada, 1 milyon 600 binden fazla aboneye hizmet veren şirketin doğal gaza geçişi kolaylaştıran kampanyaları tüketici ile buluşturmaya devam ettiği belirtildi. Tüketici dostu yakıt olan doğal gazın verimli bir yakıt olması sebebiyle alternatif ısınma yöntemlerine göre tasarruf sağladığı kaydedilen açıklamada, şu ifadelere yer verildi: "Ev ekonomisine katkı sağlayan doğal gaz, tüm dünyada en güvenli yakıt olarak kabul ediliyor. Yandığında kurum ve duman gibi atıklar ortaya çıkarmıyor, bu sayede çevre dostu özelliğiyle de en çok tercih edilen ısınma sistemleri arasında yer alıyor. Doğal gaz, en sağlıklı ısınma sistemi olarak karşımıza çıkarken, temiz enerji sayesinde hava, ortam ve çevre kirliliğine yol açmıyor. Alternatif ısınma yöntemleri yalnızca olduğu bölgedeki havayı ısıtırken, doğal gaz ile alanın tümü eşit sıcaklıkta ısıtılıyor. Doğal gaz ile eşit ısınan yaşam alanları ve sıcak su kullanımı da kullanıcılara rahatlık ve konfor sunuyor. Ülkemizde doğal gaz kullanımı, konfor ve tasarruf sebebi ile yoğun olarak tercih ediliyor." Şirketin faaliyet gösterdiği 10 ilde abonelik başlangıcında bir defaya mahsus ödenen doğal gaz bağlantı bedeline 9 taksit avantajı sunduğu belirtilen açıklamada, kampanyadan faydalanmak isteyenler için son günün 31 Mayıs olduğu kaydedildi.
Enerya Enerji'nin faaliyet gösterdiği 10 ilde hayata geçirdiği kampanyayla 31 Mayıs'a kadar doğal gaz bağlantı bedeline 9 taksit avantajı sunduğu bildirildi.

Enerya'dan yapılan açıklamada, 1 milyon 600 binden fazla aboneye hizmet veren şirketin doğal gaza geçişi kolaylaştıran kampanyaları tüketici ile buluşturmaya devam ettiği belirtildi.

Tüketici dostu yakıt olan doğal gazın verimli bir yakıt olması sebebiyle alternatif ısınma yöntemlerine göre tasarruf sağladığı kaydedilen açıklamada, şu ifadelere yer verildi:

"Ev ekonomisine katkı sağlayan doğal gaz, tüm dünyada en güvenli yakıt olarak kabul ediliyor. Yandığında kurum ve duman gibi atıklar ortaya çıkarmıyor, bu sayede çevre dostu özelliğiyle de en çok tercih edilen ısınma sistemleri arasında yer alıyor. Doğal gaz, en sağlıklı ısınma sistemi olarak karşımıza çıkarken, temiz enerji sayesinde hava, ortam ve çevre kirliliğine yol açmıyor. Alternatif ısınma yöntemleri yalnızca olduğu bölgedeki havayı ısıtırken, doğal gaz ile alanın tümü eşit sıcaklıkta ısıtılıyor. Doğal gaz ile eşit ısınan yaşam alanları ve sıcak su kullanımı da kullanıcılara rahatlık ve konfor sunuyor. Ülkemizde doğal gaz kullanımı, konfor ve tasarruf sebebi ile yoğun olarak tercih ediliyor."

Şirketin faaliyet gösterdiği 10 ilde abonelik başlangıcında bir defaya mahsus ödenen doğal gaz bağlantı bedeline 9 taksit avantajı sunduğu belirtilen açıklamada, kampanyadan faydalanmak isteyenler için son günün 31 Mayıs olduğu kaydedildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazeteenerji.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.