Enka, Samawa Kombine Çevrim Elektrik Santralinde 3 Numaralı GTG Ünitesini Ateşledi

ŞİRKET (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 29.04.2020 - 16:56, Güncelleme: 29.04.2020 - 16:56 2244+ kez okundu.
 

Enka, Samawa Kombine Çevrim Elektrik Santralinde 3 Numaralı GTG Ünitesini Ateşledi

Enka, 750 MW Samawa kombine çevrim elektrik santralinde 3 numaralı GTG ünitesinin ilk ateşlemesini başarıyla tamamladı.

Enka, 750 MW Samawa kombine çevrim elektrik santralinde 3  numaralı GTG ünitesinin ilk ateşlemesini başarıyla tamamladı.   Enka'dan yapılan açıklamada, "Bu zor zamanlarda da önceliğimiz her  zamanki gibi çalışanlarımızın sağlığı ve güvenliğidir. Bununla beraber  virüsün daha fazla yayılımına neden olmamak adına, yapabileceğimiz her şeyi yapıyoruz.   Bu zor zamanlarda karşılaşmakta olduğumuz birçok zorluğa ragmen, ENKA’nın, iş ortağı GE ile Irak’ta bulunan, 750 MW Samawa kombine  çevrim elektrik santrali projesinde, kritik aktivitelerden birine  ulaştığımızı bildirmekten mutluluk duyarız. 3 numaralı GTG ünitesinin  ilk ateşlemesi, proje ekibi tarafından 28 Nisan 2020 tarihinde  başarıyla tamamlanmıştır."denildi.
Enka, 750 MW Samawa kombine çevrim elektrik santralinde 3 numaralı GTG ünitesinin ilk ateşlemesini başarıyla tamamladı.

Enka, 750 MW Samawa kombine çevrim elektrik santralinde 3  numaralı GTG ünitesinin ilk ateşlemesini başarıyla tamamladı.

 

Enka'dan yapılan açıklamada, "Bu zor zamanlarda da önceliğimiz her  zamanki gibi çalışanlarımızın sağlığı ve güvenliğidir. Bununla beraber  virüsün daha fazla yayılımına neden olmamak adına, yapabileceğimiz her şeyi yapıyoruz.

 

Bu zor zamanlarda karşılaşmakta olduğumuz birçok zorluğa ragmen, ENKA’nın, iş ortağı GE ile Irak’ta bulunan, 750 MW Samawa kombine  çevrim elektrik santrali projesinde, kritik aktivitelerden birine  ulaştığımızı bildirmekten mutluluk duyarız. 3 numaralı GTG ünitesinin  ilk ateşlemesi, proje ekibi tarafından 28 Nisan 2020 tarihinde  başarıyla tamamlanmıştır."denildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazeteenerji.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.