EPDK'dan "LPG Tüketicisinin El Kitabı"

GÜNCEL (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 25.05.2019 - 20:10, Güncelleme: 25.05.2019 - 20:10 2564+ kez okundu.
 

EPDK'dan "LPG Tüketicisinin El Kitabı"

Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu (EPDK), ilgili kurum ve kuruluşların görüşlerinin yanı sıra uluslararası yayınlardan da yararlanılarak "LPG Tüketicisinin El Kitabı" hazırdı.

EPDK’dan tarafından hazırlanan "LPG Tüketicisinin El Kitabı"nda LPG, otogaz, dökme LPG ve tüp kullanırken edilmesi gereken noktalardan, olası sorunlarda yapılması gerekenlere, ilk yardım önlemlerinden, ihbar ve şikayetlere tüketicilerin bilmesi gereken bütün konular özlü ve anlaşılır bir dille anlatıldı. Konuyla ilgili değerlendirmede bulunan EPDK Başkanı Mustafa Yılmaz, "Vatandaşlarımızın bu alanda bilinçlendirilmesi, LPG kullanırken dikkat etmesi gerekenlerin yanı sıra haklarını ve sorumluluklarını öğrenmesi hayati nitelik taşıyor. Tüketicilerimizin can ve mal güvenliği için olduğu kadar, piyasanın sağlıklı işleyişi için de önem arz eden bir başvuru kaynağı hazırladık. Çünkü tüketici bilinci, hem toplumsal fayda hem de piyasanın işleyişi açısından ihmal edilemez bir konudur. Bu tip adımlar sektörümüzün kalitesini ve sunulan hizmetin kalitesini de yükseltecektir. Hazırladığımız bu kitabın bütün tüketicilerimize ulaştırılması için sektörümüzün de gereken katkıyı sunacağına inanıyorum" dedi.  
Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu (EPDK), ilgili kurum ve kuruluşların görüşlerinin yanı sıra uluslararası yayınlardan da yararlanılarak "LPG Tüketicisinin El Kitabı" hazırdı.

EPDK’dan tarafından hazırlanan "LPG Tüketicisinin El Kitabı"nda LPG, otogaz, dökme LPG ve tüp kullanırken edilmesi gereken noktalardan, olası sorunlarda yapılması gerekenlere, ilk yardım önlemlerinden, ihbar ve şikayetlere tüketicilerin bilmesi gereken bütün konular özlü ve anlaşılır bir dille anlatıldı.

Konuyla ilgili değerlendirmede bulunan EPDK Başkanı Mustafa Yılmaz, "Vatandaşlarımızın bu alanda bilinçlendirilmesi, LPG kullanırken dikkat etmesi gerekenlerin yanı sıra haklarını ve sorumluluklarını öğrenmesi hayati nitelik taşıyor. Tüketicilerimizin can ve mal güvenliği için olduğu kadar, piyasanın sağlıklı işleyişi için de önem arz eden bir başvuru kaynağı hazırladık. Çünkü tüketici bilinci, hem toplumsal fayda hem de piyasanın işleyişi açısından ihmal edilemez bir konudur. Bu tip adımlar sektörümüzün kalitesini ve sunulan hizmetin kalitesini de yükseltecektir. Hazırladığımız bu kitabın bütün tüketicilerimize ulaştırılması için sektörümüzün de gereken katkıyı sunacağına inanıyorum" dedi.

 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazeteenerji.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

deneme bonusu veren siteler