EPİAŞ VGP Projesi ile Bir Ödül Daha Kazandı

ŞİRKET 26.05.2022 - 15:59, Güncelleme: 26.05.2022 - 15:59 2646+ kez okundu.
 

EPİAŞ VGP Projesi ile Bir Ödül Daha Kazandı

Enerji Piyasaları İşletme A.Ş. (EPİAŞ) Vadeli Doğal Gaz Piyasası Yazılımı Projesi bir ödül de 13. IDC Türkiye CIO 2022 Zirvesi’nde aldı.

Türkiye’nin en seçkin kurumlarının, bilgi teknolojileri alanında fark oluşturan, yenilikçi ve dijital uygulamalarıyla ödüllendirildiği zirvede, Enerji Piyasaları İşletme A.Ş. (EPİAŞ) Vadeli Doğal Gaz Piyasası Yazılımı Projesi ile ödül aldı. Ödülü EPİAŞ adına Bilgi Teknolojileri Direktörü Mehmet Uçansoy aldı. IDC Türkiye ödüllerinde “business enablement” alanında ödül alan  Vadeli Gaz Piyasası Projesi yazılımı daha önce de “CIO Ödülleri 2022”’de ödüle layık görülmüştü. Kuruluşundan bu güne kadar yerli üretim, yerli istihdam ve Ar-Ge alanlarında önemli projeleri yerli imkanlarla hayata geçiren EPİAŞ, güçlü bir Bilgi Teknolojileri altyapısına ve yazılım geliştirme ekibine sahip.
Enerji Piyasaları İşletme A.Ş. (EPİAŞ) Vadeli Doğal Gaz Piyasası Yazılımı Projesi bir ödül de 13. IDC Türkiye CIO 2022 Zirvesi’nde aldı.

Türkiye’nin en seçkin kurumlarının, bilgi teknolojileri alanında fark oluşturan, yenilikçi ve dijital uygulamalarıyla ödüllendirildiği zirvede, Enerji Piyasaları İşletme A.Ş. (EPİAŞ) Vadeli Doğal Gaz Piyasası Yazılımı Projesi ile ödül aldı.

Ödülü EPİAŞ adına Bilgi Teknolojileri Direktörü Mehmet Uçansoy aldı.

IDC Türkiye ödüllerinde “business enablement” alanında ödül alan  Vadeli Gaz Piyasası Projesi yazılımı daha önce de “CIO Ödülleri 2022”’de ödüle layık görülmüştü. Kuruluşundan bu güne kadar yerli üretim, yerli istihdam ve Ar-Ge alanlarında önemli projeleri yerli imkanlarla hayata geçiren EPİAŞ, güçlü bir Bilgi Teknolojileri altyapısına ve yazılım geliştirme ekibine sahip.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazeteenerji.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.