Eskişehir'de Esnafa İndirimli Elektrik Desteği Verilecek

GÜNCEL 26.04.2021 - 14:05, Güncelleme: 26.04.2021 - 14:06 2811+ kez okundu.
 

Eskişehir'de Esnafa İndirimli Elektrik Desteği Verilecek

Eskişehir Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği ve Coorbiz firması arasında esnaf ve sanatkarların indirimli elektrik ve diğer kurumsal ürün ve hizmetlerden uygun bir şekilde yararlanmasını sağlayan protokol imzalandı.

Eskişehir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (ESESOB) ile Coorbiz arasında esnafların, elektrik, güneş enerjisi, araç kiralama, yazılım çözümleri gibi kurumsal ürün ve hizmetlerden uygun koşullarda yararlanabilmelerini sağlayan bir protokol imzalandı. ESESOB’da gerçekleştirilen imza törenine, ESESOB Başkanı Ekrem Birsen ve birliğe bağlı odaların başkanlarının yanı sıra, Coorbiz üst yönetimi ve Eskişehir bölge ekibi katıldı. Protokol ile Eskişehir esnafının birçok kurumsal ürün ve hizmetten uygun koşullarda ve yaygın bir şekilde yararlanması hedefleniyor. ESESOB Başkanı Ekrem Birsen protokol imza töreninde "Esnaf ve sanatkarlarımızın çağın gereksinimlerine uyum sağlamasına yardımcı olmak, kurumsal şirketlerin kullandığı ürün ve hizmetleri uygun şartlarda esnafımıza da sağlamak amacı ile buradayız.” ifadelerini kullandı. Protokolün imza töreninde Coorbiz Genel Müdürü Koray Akhan ise “Coorbiz’in iş ortaklarının ürün ve hizmetlerinden tüm Eskişehir esnafının faydalanabilmesi birinci önceliğimiz. Bunun için Eskişehir bölge ekibimiz ile elimizden gelen desteği göstereceğiz” dedi.
Eskişehir Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği ve Coorbiz firması arasında esnaf ve sanatkarların indirimli elektrik ve diğer kurumsal ürün ve hizmetlerden uygun bir şekilde yararlanmasını sağlayan protokol imzalandı.

Eskişehir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (ESESOB) ile Coorbiz arasında esnafların, elektrik, güneş enerjisi, araç kiralama, yazılım çözümleri gibi kurumsal ürün ve hizmetlerden uygun koşullarda yararlanabilmelerini sağlayan bir protokol imzalandı. ESESOB’da gerçekleştirilen imza törenine, ESESOB Başkanı Ekrem Birsen ve birliğe bağlı odaların başkanlarının yanı sıra, Coorbiz üst yönetimi ve Eskişehir bölge ekibi katıldı. Protokol ile Eskişehir esnafının birçok kurumsal ürün ve hizmetten uygun koşullarda ve yaygın bir şekilde yararlanması hedefleniyor.

ESESOB Başkanı Ekrem Birsen protokol imza töreninde "Esnaf ve sanatkarlarımızın çağın gereksinimlerine uyum sağlamasına yardımcı olmak, kurumsal şirketlerin kullandığı ürün ve hizmetleri uygun şartlarda esnafımıza da sağlamak amacı ile buradayız.” ifadelerini kullandı.

Protokolün imza töreninde Coorbiz Genel Müdürü Koray Akhan ise “Coorbiz’in iş ortaklarının ürün ve hizmetlerinden tüm Eskişehir esnafının faydalanabilmesi birinci önceliğimiz. Bunun için Eskişehir bölge ekibimiz ile elimizden gelen desteği göstereceğiz” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazeteenerji.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.