EÜAŞ Kalibrasyon Laboratuvarı Kuruldu

GÜNCEL 07.05.2021 - 10:24, Güncelleme: 07.05.2021 - 10:24 3756+ kez okundu.
 

EÜAŞ Kalibrasyon Laboratuvarı Kuruldu

Elektrik Üretim Anonim Şirketi (EÜAŞ), “Bakım Yönetimi Daire Başkanlığı” bünyesinde EÜAŞ Kalibrasyon Laboratuvarı kurdu.

Elektrik Üretim Anonim Şirketi (EÜAŞ) bünyesindeki elektrik üretim santrallerde ölçüm, takip amaçlı kullanılan ve santral için enerji verimliliğinde büyük öneme sahip hassas ölçümler yapan cihazların, sensörlerin, gösterge ekipmanlarının kalibrasyonu, ölçüm doğruluğu ve kontrollerinin EÜAŞ tarafından yapılabilmesi için “Bakım Yönetimi Daire Başkanlığı” bünyesinde EÜAŞ Kalibrasyon Laboratuvarının kurulduğunu bildirdi. Kalibrasyonla birlikte EÜAŞ’ın bütün ölçüm ekipmanlarının ölçüm doğruluğu güvence altına alınarak, doğru ve güvenilir ölçümler ile işletme faaliyetleri düzenli hale getirilebilecek. İşletme kalitesi arttırılarak, verimlilik istenilen düzeye getirilerek, yüksek teknoloji içeren kalibratörlerin kullanımı ile işletmelerin ileri teknoloji ile uyumu sağlanabilecek. Alınan güvenilir ve gerçek ölçüm değerlerine göre bakım planlanması ve takibi sağlanarak, işletme faaliyetlerinin ulusal/uluslararası standart ve normlar kapsamında gerçekleştirilmesi hedefleniyor. EÜAŞ Kalibrasyon Laboratuvarları, Elektrik, Sıcaklık, Basınç, Zaman-Frekans, Akışkanlar ve Akustik (Titreşim) laboratuvarından oluşuyor.
Elektrik Üretim Anonim Şirketi (EÜAŞ), “Bakım Yönetimi Daire Başkanlığı” bünyesinde EÜAŞ Kalibrasyon Laboratuvarı kurdu.

Elektrik Üretim Anonim Şirketi (EÜAŞ) bünyesindeki elektrik üretim santrallerde ölçüm, takip amaçlı kullanılan ve santral için enerji verimliliğinde büyük öneme sahip hassas ölçümler yapan cihazların, sensörlerin, gösterge ekipmanlarının kalibrasyonu, ölçüm doğruluğu ve kontrollerinin EÜAŞ tarafından yapılabilmesi için “Bakım Yönetimi Daire Başkanlığı” bünyesinde EÜAŞ Kalibrasyon Laboratuvarının kurulduğunu bildirdi.

Kalibrasyonla birlikte EÜAŞ’ın bütün ölçüm ekipmanlarının ölçüm doğruluğu güvence altına alınarak, doğru ve güvenilir ölçümler ile işletme faaliyetleri düzenli hale getirilebilecek. İşletme kalitesi arttırılarak, verimlilik istenilen düzeye getirilerek, yüksek teknoloji içeren kalibratörlerin kullanımı ile işletmelerin ileri teknoloji ile uyumu sağlanabilecek. Alınan güvenilir ve gerçek ölçüm değerlerine göre bakım planlanması ve takibi sağlanarak, işletme faaliyetlerinin ulusal/uluslararası standart ve normlar kapsamında gerçekleştirilmesi hedefleniyor.

EÜAŞ Kalibrasyon Laboratuvarları, Elektrik, Sıcaklık, Basınç, Zaman-Frekans, Akışkanlar ve Akustik (Titreşim) laboratuvarından oluşuyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazeteenerji.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

deneme bonusu veren siteler