EÜAŞ Yönetim Kuruluna Atama

GÜNCEL (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 24.04.2020 - 17:04, Güncelleme: 24.04.2020 - 17:04 2876+ kez okundu.
 

EÜAŞ Yönetim Kuruluna Atama

EÜAŞ Yönetim Kurulu Üyeliği görevine Etem Çeker atandı.

2020/165 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararı uyarınca, Elektrik Üretim AŞ (EÜAŞ) Genel Müdürlüğü’nde açık bulunan Yönetim Kurulu Üyeliği görevine Etem Çeker atandı.    Etem Çeker Kimdir ?   1997 Yılında Ankara Üniversitesi Hukuk fakültesinden mezun olan Etem Çeker, bir süre serbest avukat olarak çalıştıktan sonra, çeşitli şirketlerde hukuk müşavirliği, bağımsız yönetim kurulu üyeliği gibi görevler yaptı.    Enerji ve Tabi Kaynaklar Bakanlığında danışmanlık da yapan Etem Çeker,  Nükleer Enerji Kanunu Tasarısı Taslak Çalışmaları, Nükleer Enerji Alanında Hukuki Sorumluluk Hakkında Kanun Tasarısı Taslak çalışmaları, YEKA mevzuatının hazırlanması, YEKA ihale süreçlerinin hazırlanması çalışmalarında da yer aldı. 2018’de Botaş International Ltd. şirketinde hukuk müşavirliği yaptı.     Evli ve iki çocuk babası olan Çeker, 2019’dan bu yana Elektrik Üretim Anonim Şirketi Genel Müdür Yardımcılığı görevini yürütüyor.   
EÜAŞ Yönetim Kurulu Üyeliği görevine Etem Çeker atandı.

2020/165 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararı uyarınca, Elektrik Üretim AŞ (EÜAŞ) Genel Müdürlüğü’nde açık bulunan Yönetim Kurulu Üyeliği görevine Etem Çeker atandı. 

 

Etem Çeker Kimdir ?

 

1997 Yılında Ankara Üniversitesi Hukuk fakültesinden mezun olan Etem Çeker, bir süre serbest avukat olarak çalıştıktan sonra, çeşitli şirketlerde hukuk müşavirliği, bağımsız yönetim kurulu üyeliği gibi görevler yaptı. 

 

Enerji ve Tabi Kaynaklar Bakanlığında danışmanlık da yapan Etem Çeker,  Nükleer Enerji Kanunu Tasarısı Taslak Çalışmaları, Nükleer Enerji Alanında Hukuki Sorumluluk Hakkında Kanun Tasarısı Taslak çalışmaları, YEKA mevzuatının hazırlanması, YEKA ihale süreçlerinin hazırlanması çalışmalarında da yer aldı. 2018’de Botaş International Ltd. şirketinde hukuk müşavirliği yaptı.  

 

Evli ve iki çocuk babası olan Çeker, 2019’dan bu yana Elektrik Üretim Anonim Şirketi Genel Müdür Yardımcılığı görevini yürütüyor. 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazeteenerji.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.