Europower ile Siemens Türkiye, Partnerlik Anlaşması İmzaladı

ŞİRKET 08.12.2022 - 10:44, Güncelleme: 08.12.2022 - 10:55 3779+ kez okundu.
 

Europower ile Siemens Türkiye, Partnerlik Anlaşması İmzaladı

Siemens AG lisanslı SIVACON S 8 Alçak Gerilim Dağıtım Panolarının Türkiye’de üretimine yönelik olarak Girişim’in bağlı ortaklığı Europower ile Siemens Türkiye arasında partnerlik anlaşması imzalandı.

Enerjide dünya devlerinin rakibi ve partneri olarak global bir aktör haline gelen Girişim Elektrik grubu, dünyada elektrik-elektronik denince ilk akla gelen kuruluşlardan Siemens ile iş birliğine gidiyor. Girişim Elektrik Sanayi Taahhüt ve Ticaret A.Ş.’nin (GESAN) yüzde 70 hisseyle bağlı ortaklığı olan ve Europower Enerji ve Otomasyon Tek. San. Tic. A.Ş. ile Siemens AG’nin Türkiye firması Siemens Sanayi ve Ticaret A.Ş. arasında “SIEMENS AG” lisanslı SIVACON S 8 Alçak Gerilim Dağıtım Panoları Üretimi'' konusunda partnerlik anlaşması imzalandı. 2027 yılı sonuna kadar artan miktarlarda üretilecek söz konusu ürünlerin ihracının öngörüldüğü bildirildi. İmza töreninin ardından açıklama yapan Girişim Elektrik Yönetim Kurulu Başkanı Behiç Harmanlı, ''Şirketimizin yüzde 70 bağlı ortaklığı Europower Enerji ve Otomasyon Tek. San. Tic. A.Ş ile Siemens Sanayi ve Ticaret A.Ş arasında 01/12/2022 tarihinde Siemens AG lisanslı SIVACON S 8 alçak gerilim dağıtım panoları üretimi konusunda partnerlik anlaşması imzalandı. 2027 yılı sonuna kadar artan miktarlarda yapılacak üretim sonunda elde edilen ürünlerin yurtdışına satışı hedefleniyor'' dedi.
Siemens AG lisanslı SIVACON S 8 Alçak Gerilim Dağıtım Panolarının Türkiye’de üretimine yönelik olarak Girişim’in bağlı ortaklığı Europower ile Siemens Türkiye arasında partnerlik anlaşması imzalandı.

Enerjide dünya devlerinin rakibi ve partneri olarak global bir aktör haline gelen Girişim Elektrik grubu, dünyada elektrik-elektronik denince ilk akla gelen kuruluşlardan Siemens ile iş birliğine gidiyor.

Girişim Elektrik Sanayi Taahhüt ve Ticaret A.Ş.’nin (GESAN) yüzde 70 hisseyle bağlı ortaklığı olan ve Europower Enerji ve Otomasyon Tek. San. Tic. A.Ş. ile Siemens AG’nin Türkiye firması Siemens Sanayi ve Ticaret A.Ş. arasında “SIEMENS AG” lisanslı SIVACON S 8 Alçak Gerilim Dağıtım Panoları Üretimi'' konusunda partnerlik anlaşması imzalandı.
2027 yılı sonuna kadar artan miktarlarda üretilecek söz konusu ürünlerin ihracının öngörüldüğü bildirildi.

İmza töreninin ardından açıklama yapan Girişim Elektrik Yönetim Kurulu Başkanı Behiç Harmanlı, ''Şirketimizin yüzde 70 bağlı ortaklığı Europower Enerji ve Otomasyon Tek. San. Tic. A.Ş ile Siemens Sanayi ve Ticaret A.Ş arasında 01/12/2022 tarihinde Siemens AG lisanslı SIVACON S 8 alçak gerilim dağıtım panoları üretimi konusunda partnerlik anlaşması imzalandı. 2027 yılı sonuna kadar artan miktarlarda yapılacak üretim sonunda elde edilen ürünlerin yurtdışına satışı hedefleniyor'' dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazeteenerji.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.