EWE Enerji'den, GÜMTOB Üyelerine Ucuz Elektrik

YENİLENEBİLİR ENERJİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 25.05.2019 - 19:55, Güncelleme: 25.05.2019 - 19:55 3202+ kez okundu.
 

EWE Enerji'den, GÜMTOB Üyelerine Ucuz Elektrik

EWE Turkey Holding şirketlerinden EWE Enerji, Güney Marmara Turistik Otelciler ve İşletmeciler Birliği Derneği (GÜMTOB) ile iş birliği protokolü imzaladı.

EWE Turkey Holding şirketlerinden EWE Enerji, Güney Marmara Turistik Otelciler ve İşletmeciler Birliği Derneği (GÜMTOB) ile iş birliği protokolü imzaladı. İş birliği kapsamında GÜMTOB üye iş yerleri, EWE Enerji’nin sağladığı elektrik hizmetini indirimli alma hakkına sahip olacak.   Enerji sektörünün önemli şirketlerinden EWE Enerji, iş birliklerine yenisini ekledi. Son olarak, Marmara Denizi güneyinde 15.000’e yakın oda ve 30.000’e yakın yatak kapasitesine sahip 225 üyeli Türkiye turizminin önemli derneklerinden Güney Marmara Turistik Otelciler ve İşletmeciler Birliği Derneği (GÜMTOB) ile EWE Enerji arasında iş birliği protokolüne imza atıldı. EWE Enerji Genel Müdürü Özkan Akyıldız ve GÜMTOB Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Haluk Beceren tarafından imzaların atıldığı törende, EWE Enerji üst yönetimi ve GÜMTOB Yönetim Kurulu Üyeleri yer aldı. İş birliği kapsamında GÜMTOB üye iş yerleri, EWE Enerji’nin sağladığı elektrik hizmetini indirimli alma hakkına sahip olacak.
EWE Turkey Holding şirketlerinden EWE Enerji, Güney Marmara Turistik Otelciler ve İşletmeciler Birliği Derneği (GÜMTOB) ile iş birliği protokolü imzaladı.

EWE Turkey Holding şirketlerinden EWE Enerji, Güney Marmara Turistik Otelciler ve İşletmeciler Birliği Derneği (GÜMTOB) ile iş birliği protokolü imzaladı. İş birliği kapsamında GÜMTOB üye iş yerleri, EWE Enerji’nin sağladığı elektrik hizmetini indirimli alma hakkına sahip olacak.

 

Enerji sektörünün önemli şirketlerinden EWE Enerji, iş birliklerine yenisini ekledi. Son olarak, Marmara Denizi güneyinde 15.000’e yakın oda ve 30.000’e yakın yatak kapasitesine sahip 225 üyeli Türkiye turizminin önemli derneklerinden Güney Marmara Turistik Otelciler ve İşletmeciler Birliği Derneği (GÜMTOB) ile EWE Enerji arasında iş birliği protokolüne imza atıldı. EWE Enerji Genel Müdürü Özkan Akyıldız ve GÜMTOB Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Haluk Beceren tarafından imzaların atıldığı törende, EWE Enerji üst yönetimi ve GÜMTOB Yönetim Kurulu Üyeleri yer aldı. İş birliği kapsamında GÜMTOB üye iş yerleri, EWE Enerji’nin sağladığı elektrik hizmetini indirimli alma hakkına sahip olacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazeteenerji.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.