Fatih Sondaj Gemisi Karadeniz Geçişine Hazır

GÜNCEL (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 27.05.2020 - 11:43, Güncelleme: 27.05.2020 - 15:37 2769+ kez okundu.
 

Fatih Sondaj Gemisi Karadeniz Geçişine Hazır

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, Fatih sondaj gemisinin Karadeniz’e geçiş için son hazırlıklarını tamamladığını bildirdi.

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, Fatih sondaj gemisinin Karadeniz’e geçiş için son hazırlıklarını tamamladığını, İstanbul Boğazı geçişi için hazır olduğunu aktardı.   Paylaşımında geminin Karadeniz seferi için hareket edeceğini ifade eden Dönmez, "Fatih Sondaj Gemimiz Karadeniz’e geçiş için son hazırlıklarını tamamladı. Gemimiz, İstanbul Boğaz geçişi için hazır. Fatih, 29 Mayıs’ta, kutlu fethin yıl dönümünde, Karadeniz seferi için hareket edecek."diye duyurdu.
Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, Fatih sondaj gemisinin Karadeniz’e geçiş için son hazırlıklarını tamamladığını bildirdi.

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, Fatih sondaj gemisinin Karadeniz’e geçiş için son hazırlıklarını tamamladığını, İstanbul Boğazı geçişi için hazır olduğunu aktardı.

 

Paylaşımında geminin Karadeniz seferi için hareket edeceğini ifade eden Dönmez, "Fatih Sondaj Gemimiz Karadeniz’e geçiş için son hazırlıklarını tamamladı. Gemimiz, İstanbul Boğaz geçişi için hazır. Fatih, 29 Mayıs’ta, kutlu fethin yıl dönümünde, Karadeniz seferi için hareket edecek."diye duyurdu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazeteenerji.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.