“Gelecek Yıl 40-45 Dolar Petrol Fiyatı Olacak”

DÜNYADAN (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 09.12.2020 - 11:33, Güncelleme: 09.12.2020 - 11:33 1917+ kez okundu.
 

“Gelecek Yıl 40-45 Dolar Petrol Fiyatı Olacak”

Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Moody's, Brent petrol fiyatını gelecek yıl 40-45 dolar tahmin ediyor.

Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Moody's, Brent petrol  fiyatını gelecek yıl 40-45 dolar tahmin ediyor.   Kuruluş tarafından hazırlanan raporda, fiyatın gelecek yıl 40-45  dolar, orta vadede ise 45-65 dolar aralığında işlem görmesinin  beklendiği ifade edildi.   Raporda, beklenen fiyattan petrol üreticilerinin ancak en ucuz  rezervleri araştırabilecekleri kaydedildi. Daha yüksek marjlı  kaynaklara erişim için şirketlerin 50-55 dolarlık fiyata ihtiyaç  duyacakları yorumu yapıldı.
Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Moody's, Brent petrol fiyatını gelecek yıl 40-45 dolar tahmin ediyor.

Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Moody's, Brent petrol  fiyatını gelecek yıl 40-45 dolar tahmin ediyor.

 

Kuruluş tarafından hazırlanan raporda, fiyatın gelecek yıl 40-45  dolar, orta vadede ise 45-65 dolar aralığında işlem görmesinin  beklendiği ifade edildi.

 

Raporda, beklenen fiyattan petrol üreticilerinin ancak en ucuz  rezervleri araştırabilecekleri kaydedildi. Daha yüksek marjlı  kaynaklara erişim için şirketlerin 50-55 dolarlık fiyata ihtiyaç  duyacakları yorumu yapıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazeteenerji.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

deneme bonusu veren siteler